Important adquiisició d’una cadira elèctrica per als seus alumnes discapacitatsImportante adquiisición de una sill eléctrica para sus alumnos discapacitados

Goiburu Golf Club , a la localitat guipuscoana d’Andoain, ha adquirit recentment una cadira MotionX4 per la seva Escola Especial de Golf Adaptat , augmentat així la seva ja àmplia implicació amb els alumnes d’aquest centre d’ensenyament per a persones amb discapacitat.

Amb aquesta adquisició, Goiburu Golf Club dóna un gran pas en l’atenció i servei als seus alumnes i converteix la seva Escola de Golf Adaptat a la pionera a Espanya en disposar d’aquesta cadira elèctrica per a ús de les persones discapacitades que acudeixen a ella.

Cal ressaltar l’interès i la dedicació que, des de la inauguració d’aquesta Escola Especial de Golf Adaptat, estan demostrant tots els membres de Goiburu Golf Club i molt especialment el professor de la mateixa, Jon Otaño .

L’Escola Especial de Golf Adaptat de Goiburu Golf Club, integrada en el Projecte RFEG – Reale Assegurances, té uns trenta alumnes, alguns d’ells amb lesions medul · lars, que a partir d’ara podran practicar l’esport del golf.

L’adquisició d’aquesta cadira MotionX4, de la signatura Power Base Tec, ha estat possible també gràcies a la col · laboració i ajuda de l’Associació d’Esportistes Minusvàlids Físics Kemen, de la Federació Basca de Golf i de la Federació Guipuscoana de Golf

Aquesta cadira està dissenyada per a persones amb lesions medul · lars, espina bífida, esclerosi múltiple, poliomielitis, paràlisi cerebral i distròfia muscular.

 INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.estoesdxt.es/index.php?type=public&zone=items&action=view&categoryID=324&codeID=7235

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Goiburu Golf Club, en la localidad guipuzcoana de Andoain, ha adquirido recientemente una silla MotionX4 para su Escuela Especial de Golf Adaptado, aumentado con ello su ya amplia implicación con los alumnos de este centro de enseñanza para personas con discapacidad.

Con esta adquisición, Goiburu Golf Club da un gran paso en la atención y servicio a sus alumnos y convierte a su Escuela de Golf Adaptado en la pionera en España en disponer de esta silla eléctrica para uso de las personas discapacitadas que acuden a ella.

Hay que resaltar el interés y la dedicación que, desde la inauguración de esta Escuela Especial de Golf Adaptado, están demostrando todos los miembros de Goiburu Golf Club y muy especialmente el profesor de la misma, Jon Otaño.

La Escuela Especial de Golf Adaptado de Goiburu Golf Club, integrada en el Proyecto RFEG – Reale Seguros, cuenta con unos treinta alumnos, algunos de ellos con lesiones medulares, que a partir de ahora podrán practicar el deporte del golf.

La adquisición de esta silla MotionX4, de la firma Power Base Tec, ha sido posible también gracias a la colaboración y ayuda de la Asociación de Deportistas Minusválidos Físicos Kemen, de la Federación Vasca de Golf y de la Federación Guipuzcoana de Golf

Esta silla está diseñada para personas con lesiones medulares, espina bífida, esclerosis múltiple, poliomelitis, parálisis cerebral y distrofia muscular.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.estoesdxt.es/index.php?type=public&zone=items&action=view&categoryID=324&codeID=7235

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut