El pròxim dilluns 4 de juny  anirem a veure l’exposició temporal  “Goya , llums i obres” al Caixa Fòrum. ( Av. De Francesc Ferrer i Guardía 6-8)El próximo lunes 4 de junio iremos a ver la exposición temporal “Goya , llums i obres” al Caixa Fòrum. ( Avda. De Francesc Ferrer y Guardía 6-8)

Una exposició formada per gairebé un centenar d’obres, on s’ofereix un recorregut cronològic de les seves obres. Trobarem petits relats visuals que analitzaran grans temes abordats per l’artista en el transcurs de la seva vida..

Inclou peces tan destacades i apreciades per el públic com son La maja vestida, La sombrilla , Vuelo de brujas o Todavia aprendo.

Si esteu interessats , ens veiem a les 16:00 hores , finalitzant la sortida al voltant de les 17:45 hores.

Una exposición formada por casi un centenar de obras, donde se ofrece un recorrido cronológico de sus obras. Encontraremos pequeños relatos visuales que analizarán grandes temas abordados por el artista en el transcurso de su vida..

Incluye obras tan destacadas y apreciadas por el público como son “La maja vestida, La sombrilla , Vuelo de brujas o Todavia aprendo.

Si estáis interesados, nos vemos a las 16:00 horas , finalizando alrededor de las 17:45 horas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content