Aquest dissabte 6 d’octubre es va celebrar, amb gran èxit de participació, al Centre Comercial Serrallo Plaça de Granada una marató de “spinning” amb el lema “Pedaleja per l’Esclerosi Múltiple” a la que es van oferir classes impartides per monitors del Gimnàs Virgin Activeu pel preu simbòlic d’1 € a benefici de l’Associació Granadina d’Esclerosi Múltiple AGDEM.  Este sábado 6 de octubre se celebró, con gran éxito de participación, en el Centro Comercial Serrallo Plaza de Granada un maratón de “spinning” con el lema “Pedalea por la Esclerosis Múltiple” en la que se ofrecieron clases impartidas por monitores del Gimnasio Virgin Active por el precio simbólico de 1 € en beneficio de la Asociación Granadina de Esclerosis Múltiple AGDEM.

  Han col · laborat amb AGDEM en aquesta activitat: Gimnàs Virgin Active, Centre Comercial Serrallo Plaça, Dr Bike, Francisco Arbre, Equip de muntanya BTT 300, Capistrano copes, cerveseries La Riviera i Restaurant Némesis.

La recaptació, a benefici de AGDEM, estarà destinada a finançar les diferents activitats i teràpies que es desenvolupen en ella amb les persones afectades d’esclerosi múltiple i malalties similars i les seves famílies.

L’Associació Granadina d’Esclerosi Múltiple porta més de vint anys treballant per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple i malalties similars i les seves famílies i ofereix assistència social, psicològica, fisioterapèutica, logopèdica i terapèutica ocupacional a la seva seu. A més, també atén en qualitat d’usuàries a persones amb malalties neurològiques.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.radiogranada.es/2012/10/gran-exito-del-maraton-de-spinning-a-beneficio-de-la-asociacion-de-esclerosis-multiple-agdem/

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

  Han colaborado con AGDEM en esta actividad: Gimnasio Virgin Active, Centro Comercial Serrallo Plaza, Dr. Bike, Francisco Árbol, Equipo de montaña BTT 300, Capistrano copas, cervecerías La Riviera y Restaurante Némesis.

La recaudación, a beneficio de AGDEM, estará destinada a financiar las distintas actividades y terapias que se desarrollan en ella con las personas afectadas de Esclerosis Múltiple y enfermedades similares y sus familias.

La Asociación Granadina de Esclerosis Múltiple lleva más de veinte años trabajando para mejorar la calidad de vida de las personas afectadas de Esclerosis Múltiple y enfermedades similares y sus familias y ofrece asistencia social, psicológica, fisioterapéutica, logopédica y terapéutica ocupacional en su sede. Además, también atiende en calidad de usuarias a personas con enfermedades neurológicas.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.radiogranada.es/2012/10/gran-exito-del-maraton-de-spinning-a-beneficio-de-la-asociacion-de-esclerosis-multiple-agdem/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content