La capital acollirà aquest cap de setmana activitats i competicions esportives d’hoquei, kung fu, curses solidàries, exhibicions de Fórmula 1 i campionats de pol, entre altres, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

La capital acogerá este fin de semana actividades y competiciones deportivas de hockey, kung fu, carreras solidarias, exhibiciones de Fórmula 1 y campeonatos de polo, entre otras, según ha informado el Ayuntamiento en un comunicado.

El Palau de Cibeles comptarà amb una rèplica d’un dels monoplaces de l’escuderia Williams Martini Racing. A més, el lloc comptarà amb una oferta musical i gastronòmica i estarà obert des d’aquest divendres fins diumenge.
D’altra banda, el Passeig de Recoletos acollirà per primera vegada una exhibició urbana de fórmula 1. El diumenge, entre les 11 i les 12.30 hores, el monoplaça de l’esmentada escuderia recorrerà aquesta cèntrica zona.

El frontó del poliesportiu Triangle d’Or, situat al carrer Bravo Murillo 376, a Tetuan, albergarà el Trofeu de Pilota Sant Isidre que comença aquest divendres i conclourà el diumenge.

El Club de Camp serà escenari de la Final a Quatre de les lligues de divisió d’honor femenina i masculina d’hoquei sobre herba. Des d’avui i fins diumenge aquestes instal·lacions seran epicentre del millor hoquei d’Espanya.

La Fundació Esclerosi Múltiple de Madrid organitzarà, en col·laboració amb Run & Win i l’Ajuntament de Madrid, la VI cursa solidària per l’esclerosi múltiple, que tindrà lloc aquest dissabte.

La sortida serà a les 9 hores per als participants en la prova dels 10 quilòmetres. La d’2,3 quilòmetres començarà cinc minuts després. El temps màxim de durada de la prova és de 90 minuts. La sortida i meta estaran a l’esplanada de l’Àngel la Casa de Camp de Madrid.

Dissabte també es celebrarà el Torneig de Kung Fu Vila de Madrid, una prova en la qual participen nens de tot el territori nacional en les categories de whu seu (kung fu) modern i tradicional, a partir de les 10 hores al Centre Esportiu municipal Miguel Guillén Prim.

D’altra banda, el diumenge se celebrarà al Club de Camp Vila de Madrid la 43 edició del Campionat d’Espanya Absolut de Pol o Memorial Juan Antonio Echevarrieta. Aquest campionat es juga des de 1973 ininterrompudament, excepte en 1976 quan es va suspendre a causa de l’epidèmia per pesta equina.

Diumenge també se celebrarà la Cursa Solidària per la Salut Mental. La prova de 4 quilòmetres començarà a les 10 hores; la de 10 quilòmetres, a les 11 hores; la marxa solidària de 1,7 quilòmetres, a les 11.05 hores i les curses de menors es disputaran a partir de les 12.30 hores. Les proves principals, d’1,7; 4 i 10 quilòmetres es disputaran sobre un recorregut amb sortida i meta al parc Juan Carlos I de Madrid.

Per la seva banda, la Cursa de l’Aigua recorrerà els carrers de la capital aquest diumenge a les 9 hores. La competició de 10 quilòmetres transcorrerà per un circuit íntegrament urbà, tancat a la circulació de vehicles, amb sortida al carrer del General López Pozas i arribada al passeig de Sant Francesc de Sales.

La prova de 5 quilòmetres sortirà i conclourà en la mateixa ubicació i el traçat també és completament urbà. Les classificacions oficials s’establiran per a les categories masculina i femenina per a les dues proves.

Aquest cap de setmana continuaran celebrant-se les finals de diferents competicions organitzades per l’Ajuntament. En concret, el dissabte tindran lloc les de futbol sala de la Copa de Primavera i dels Jocs Esportius Municipals al Centre Esportiu Municipal (CDM) Sant Blai; les de bàsquet al CDM d’Aluche; futbol 7, al de la Concepció; voleibol al de Entrevies i futbol en el de Vicente del Bosque.

Finalment, diumenge es jugaran les finals de rem a l’Escola Municipal de Rem situada a Madrid Riu, i les de natació sincronitzada en el CDM Francisco Fernández Ochoa.

El Palacio de Cibeles contará con una réplica de uno de los monoplazas de la escudería Williams Martini Racing. Además, el lugar contará con una oferta musical y gastronómica y estará abierto desde este viernes hasta el domingo.
Por otro lado, el Paseo de Recoletos acogerá por primera vez una exhibición urbana de fórmula 1. El domingo, entre las 11 y las 12.30 horas, el monoplaza de la citada escudería recorrerá esta céntrica zona.

El frontón del polideportivo Triángulo de Oro, situado en la calle Bravo Murillo 376, en Tetuán, albergará el Trofeo de Pelota San Isidro que comienza este viernes y concluirá el domingo.

El Club de Campo será escenario de la Final Four de las ligas de división de honor femenina y masculina de hockey sobre hierba. Desde hoy y hasta el domingo estas instalaciones serán epicentro del mejor hockey de España.

La Fundación Esclerosis Múltiple de Madrid organizará, en colaboración con Run & Win y el Ayuntamiento de Madrid, la VI carrera solidaria por la esclerosis múltiple, que tendrá lugar este sábado.

La salida será a las 9 horas para los participantes en la prueba de los 10 kilómetros. La de 2,3 kilómetros comenzará cinco minutos después. El tiempo máximo de duración de la prueba es de 90 minutos. La salida y meta estarán en la explanada del Ángel la Casa de Campo de Madrid.

El sábado también se celebrará el Torneo de Kung Fu Villa de Madrid, una prueba en la que participan niños de todo el territorio nacional en las categorías de whu su (kung fu) moderno y tradicional, a partir de las 10 horas en el Centro Deportivo Municipal Miguel Guillén Prim.

Por otro lado, el domingo se celebrará en el Club de Campo Villa de Madrid la 43 edición del Campeonato de España Absoluto de Polo o Memorial Juan Antonio Echevarrieta. Este campeonato se juega desde 1973 ininterrumpidamente, salvo en 1976 cuando se suspendió debido a la epidemia por peste equina.

El domingo también se celebrará la Carrera Solidaria por la Salud Mental. La prueba de 4 kilómetros empezará a las 10 horas; la de 10 kilómetros, a las 11 horas; la marcha solidaria de 1,7 kilómetros, a las 11.05 horas y las carreras de menores se disputarán a partir de las 12.30 horas. Las pruebas principales, de 1,7; 4 y 10 kilómetros se disputarán sobre un recorrido con salida y meta en el parque Juan Carlos I de Madrid.

Por su parte, la Carrera del Agua recorrerá las calles de la capital este domingo a las 9 horas. La competición de 10 kilómetros transcurrirá por un circuito íntegramente urbano, cerrado a la circulación de vehículos, con salida en la calle del General López Pozas y llegada en el paseo de San Francisco de Sales.

La prueba de 5 kilómetros saldrá y concluirá en la misma ubicación y el trazado también es completamente urbano. Las clasificaciones oficiales se establecerán para las categorías masculina y femenina para las dos pruebas.

Este fin de semana continuarán celebrándose las finales de distintas competiciones organizadas por el Ayuntamiento. En concreto, el sábado tendrán lugar las de fútbol sala de la Copa de Primavera y de los Juegos Deportivos Municipales en el Centro Deportivo Municipal (CDM) San Blas; las de baloncesto en el CDM de Aluche; fútbol 7, en el de La Concepción; voleibol en el de Entrevías y fútbol en el de Vicente del Bosque.

Por último, el domingo se jugarán las finales de remo en la Escuela Municipal de Remo situada en Madrid Río, y las de natación sincronizada en el CDM Francisco Fernández Ochoa.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.eleconomista.es/espana/noticias/7595953/05/16/Hockey-kung-fu-y-carreras-entre-otras-actividades-deportivas-en-la-capital-este-fin-de-semana.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.eleconomista.es/espana/noticias/7595953/05/16/Hockey-kung-fu-y-carreras-entre-otras-actividades-deportivas-en-la-capital-este-fin-de-semana.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content