Exposició solidària de pintura variada al tremp i oli.  Exposición solidaria de pintura variada al temple y óleo.

L’associació Esclerosi Múltiple AEMA III organitza juntament amb la solidaritat del pintor i llicenciat en arts escèniques Rafael Ruiz Rodríguez, la I exposició solidària per l’EM a Lorca. Multitud de llenços de diverses temàtiques seran exposats des del dia 15 fins al 28 de febrer al Centre Cultural de Cajamurcia de Lorca, al carrer Pius XII.

El divendres 15 de febrer s’inaugura l’exposició a les 20:00 h, estarà oberta al públic els dies laborals de dilluns a divendres del 18 al 28 en els horaris de 11:30 h a 13:30 h i de 18:30 h a 20:30 h .

La mostra recull un treball variat al llarg de 25 anys en l’art de la pintura, algunes de les seves obres veuran la llum al públic per primera vegada en aquesta exposició benèfica.

Aquesta iniciativa forma part del treball integral que AEMA III realitza amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple i / o malalties anàlogues, en el qual es pretén, gràcies a la seva repercussió, donar a conèixer l’existència de l’associació i les necessitats del col · lectiu i recaptar fons amb la venda de les obres, per garantir la continuïtat dels serveis que s’ofereixen als afectats.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.murcia.com/region/noticias/2013/02/13-exposicion-solidaria-de-pintura-variada-al-temple-y-oleo.asp

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

La asociación Esclerosis Múltiple AEMA III organiza junto con la solidaridad del pintor y licenciado en artes escénicas Rafael Ruiz Rodríguez, la I exposición solidaria por la EM en Lorca. Multitud de lienzos de diversas temáticas serán expuestos desde el día 15 hasta el 28 de Febrero en el Centro Cultural de Cajamurcia de Lorca, en la calle Pio XII.

El viernes 15 de febrero se inaugura la exposición a las 20:00h, estará abierta al público los días laborales de lunes a viernes del 18 al 28 en los horarios de 11:30h a 13:30h y de 18:30h a 20:30h.

La muestra recoge un trabajo variado a lo largo de 25 años en el arte de la pintura, algunas de sus obras verán la luz al público por primera vez en esta exposición benéfica.

Esta iniciativa forma parte del trabajo integral que AEMA III viene realizando con el fin de mejorar la calidad de vida de las personas con esclerosis múltiple y/o enfermedades análogas, en el que se pretende, gracias a su repercusión, dar a conocer la existencia de la asociación y las necesidades del colectivo y recaudar fondos con la venta de las obras, para garantizar la continuidad de los servicios que se ofrecen a los afectados.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.murcia.com/region/noticias/2013/02/13-exposicion-solidaria-de-pintura-variada-al-temple-y-oleo.asp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut