La companyia biofarmacèutica MediciNova Inc informar dijous la recepció d’un avís d’acceptació de l’Oficina Europea de Patents per a una aplicació que cobreix l’ús de ibudilast per les formes progressives d’esclerosi múltiple (EM), una malaltia crònica en què la discapacitat progressa amb el temps. La compañía biofarmacéutica MediciNova Inc informó el jueves la recepción de un aviso de aceptación de la Oficina Europea de Patentes para una aplicación que cubre el uso de ibudilast para las formas progresivas de esclerosis múltiple (EM), una enfermedad crónica en la que la discapacidad progresa con el tiempo.

Segons la companyia, ibudilast ( MN-166 ) és el seu candidat el desenvolupament de medicaments per a certes condicions neurològiques, incloent la progressiva primària o secundària progressiva MS, la drogoaddicció i el dolor.

Patent de la companyia maduració d’aquesta sol · licitud de patent permet que s’espera que no caduqui abans de principis de 2029 i abasta un mètode de tractament de l’EM progressiva.

A més, les investigacions clíniques de la companyia va mostrar un aparent modificador de la malaltia benefici en què la pèrdua de volum cerebral, o atròfia cerebral, comunament associada amb la progressió de la malaltia, es va reduir per l’administració oral d’ibudilast a un grup de pacients amb EM en una manera relacionada amb la dosi durant un període de deu mesos.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Según la compañía, ibudilast ( MN-166 ) es candidato al desarrollo de medicamentos para ciertas condiciones neurológicas, incluyendo la progresiva primaria o secundaria progresiva de EM, la drogadicción y el dolor.

Patente de la compañía maduración de esta solicitud de patente permite que se espera que no expire antes de principios de 2029 y abarca un método de tratamiento de la EM progresiva.

Además, las investigaciones clínicas de la compañía mostró un aparente modificador de la enfermedad beneficio en el que la pérdida de volumen cerebral, o atrofia cerebral, comúnmente asociada con la progresión de la enfermedad, se redujo por la administración oral de ibudilast a un grupo de pacientes con EM en una manera relacionada con la dosis durante un período de diez meses.

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content