L’Associació Catalana “LA LLAR” de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple porta a terme des de fa dotze anys el Taller de Pintura “Art per a la Vida”. Una activitat artística on els afectats d’esclerosi múltiple i malalties similars, malgrat les seves dificultats, poden expressar els seus sentiments oblidant-se , per uns instants, dels problemes que pateixen.La Asociación Catalana “LA LLAR” del Afectado de Esclerosis Múltiple lleva a cabo desde hace doce años el Taller de Pintura “Art per a la Vida”.
Una actividad artística donde los afectados de esclerosis múltiple y enfermedades similares, a pesar de sus dificultades, pueden expresar sus sentimientos olvidándose , por unos instantes, de los problemas que sufren.

El proper dia dilluns 7 de maig a les 17:00 hores inaugurarem la nostra Exposició de Pintura al Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (Parc de l’Espanya Industrial s/n). Tota una oportunitat per a que les nostres obres surtin a la llum.

El próximo lunes 7 de mayo a las 17:00 horas inauguraremos nuestra Exposición de Pintura en ej Centro Deportivo Municipal de la España Industrial (Parque de la España Industrial s/n). Toda una oportunidad para que nuestras obras salgan a la luz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content