Apadrinen la cursa en la lluita contra aquesta malaltia que organitza la ‘Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa’ i la ‘Fundació Esclerosi Múltiple’ amb el patrocini del ‘Banc Santander’Apadrinan la carrera en la lucha contra esta enfermedad que organiza la ‘Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa’ y la ‘Fundació Esclerosi Múltiple’ con el patrocinio del ‘Banco Santander’

El gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vicenç Martínez, la presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosamaria Estrany, el subdirector de l’CEMCAT, Dr. Jaume Sastre-Garriga, el president de l’Associació Mitja Marató de Terrassa, David Otero i el director de Màrqueting de Banc Santander Espanya, Felipe Martín, presentaran el proper dimecres 11 de maig la cursa solidària 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple (1l2l3 Corre i Pedala per l’Esclerosi Múltiple), que tindrà lloc al Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya a les 11 hores.

L’acte comptarà amb la presència dels ambaixadors de la cursa, el ciclista i cinc vegades guanyador del Tour de França, Miguel Indurain; el pilot d’automobilisme i provador de F1, Marc Gené i els atletes i maratonians, els campions del món Martín Fiz i Abel Antón. Tots apadrinen aquest any una cursa solidària amb aquesta malaltia, coincidint amb el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple que se celebra el 25 de maig.

1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple, se celebra el 22 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló. Una de les novetats d’enguany és que s’inclou per primera vegada proves de ciclisme, a més de les atlètiques i també de patins habituals.

Les inscripcions per a la 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple (1l2l3 Corre i Pedala per l’Esclerosi Múltiple) poden realitzar-se a través d’ aquest enllaç .

El gerente del Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vicenç Martínez, la presidenta de la Fundación Esclerosis Múltiple, Rosamaria Estrany, el subdirector del Cemcat, Dr. Jaume Sastre-Garriga, el presidente de l’Associació Mitja Marató de Terrassa, David Otero y el director de Marketing de Banco Santander España, Felipe Martín, presentarán el próximo miércoles 11 de mayo la carrera solidaria 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple (1l2l3 Corre y Pedalea por la Esclerosis Múltiple), que tendrá lugar en el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya a las 11 horas.

El acto contará con la presencia de los embajadores de la carrera, el ciclista y cinco veces ganador del Tour de Francia, Miguel Indurain; el piloto de automovilismo y probador de F1, Marc Gené y los atletas y maratonianos, los campeones del mundo Martín Fiz y Abel Antón. Todos apadrinan este año una carrera solidaria con esta enfermedad, coincidiendo con el Día Mundial de la Esclerosis Múltiple que se celebra el 25 de mayo.

1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple, se celebra el 22 de mayo en el Circuit de Barcelona-Catalunya en Montmeló. Una de las novedades de este año es que se incluye por primera vez pruebas de ciclismo, además de las atléticas y también de patines habituales.

Las inscripciones para la 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple (1l2l3 Corre y Pedalea por la Esclerosis Múltiple) pueden realizarse a través de este enlace.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.sport.es/es/noticias/mas-deportes/indurain-gene-anton-fiz-presentan-carrera-solidaria-por-esclerosis-multiple-del-circuit-barcelona-catalunya-5118768?utm_source=rss-noticias&utm_medium=feed&utm_campaign=mas-deportes

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.sport.es/es/noticias/mas-deportes/indurain-gene-anton-fiz-presentan-carrera-solidaria-por-esclerosis-multiple-del-circuit-barcelona-catalunya-5118768?utm_source=rss-noticias&utm_medium=feed&utm_campaign=mas-deportes

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content