Un estudi publicat per investigadors de la Universitat de Bristol pretén mostrar el sistema immunològic pot ser ensenyat a deixar de tractar a les proteïnes diàries inofensives com si fossin malalties invasives perilloses.

Un estudio publicado por investigadores de la Universidad de Bristol pretende mostrar que el sistema inmunológico puede ser enseñado a dejar de tratar a las proteínas diarias inofensivas como si fueran enfermedades invasivas peligrosas.

Sintetitzant proteïnes a partir de les beines de mielina en un laboratori i després injectar-les en el torrent sanguini a dosis creixents, el cos comença a aprendre que són segurs i ja no els ataca.
Aquest tipus de teràpia ja ha estat utilitzat en el tractament d’al·lèrgies, un tractament anomenat desensibilització allgergic, però només recentment s’ha pensat que tenia potencial en altres llocs.
Investigadors de la Universitat de Bristol, va dir que aquest “avanç important” podria millorar les vides de milions de persones que pateixen d’una varietat de malalties.

L’autor de l’estudi, el Dr. Bronwen Burton va dir que “el sistema immunològic funciona mitjançant el reconeixement d’antígens que poden causar la infecció. A les al·lèrgies del sistema immune prepara una resposta a alguna cosa així com el pol·len o la fruita seca, ja que erròniament creu que van a danyar el cos.

“Però en les malalties autoimmunes els sistemes immunes veu poc fragments de proteïnes en el seu propi teixit com a invasors estrangers i comença a atacar ells. El que hem trobat és que mitjançant la síntesi de les proteïnes en una forma soluble podem dessensibilitzar el sistema immunològic mitjançant l’administració d’una dosi escalada “.

L’equip espera que aquest avenç podria conduir al desenvolupament de inmunoteràpies per les condicions individuals, sobre la base de les proteïnes o antígens que l’organisme està responent també.

El professor David Wraith, de l’Escola Universitària de Medicina Cel·lular i Molecular, va dir que la investigació s’ha obert “noves oportunitats”.

“Aquests resultats tenen implicacions importants per als molts pacients que pateixen de malalties autoimmunes que són actualment difícils de tractar”, va dir.
FontHealth Marvels (14/07/16)

Sintetizando proteínas a partir de las vainas de mielina en un laboratorio y luego inyectarlas en el torrente sanguíneo a dosis crecientes, el cuerpo comienza a aprender que son seguros y ya no los ataca.
Este tipo de terapia ya ha sido utilizado en el tratamiento de alergias, un tratamiento llamado desensibilización allgergic, pero sólo recientemente se ha pensado que tenía potencial en otros lugares.
Investigadores de la Universidad de Bristol, dijo que este “avance importante” podría mejorar las vidas de millones de personas que sufren de una variedad de enfermedades.

El autor del estudio, el Dr. Bronwen Burton dijo que “el sistema inmunológico funciona mediante el reconocimiento de antígenos que pueden causar la infección. En las alergias del sistema inmune prepara una respuesta a algo así como el polen o los frutos secos, ya que erróneamente cree que van a dañar el cuerpo.

“Pero en las enfermedades autoinmunes los sistemas inmunes ve poco fragmentos de proteínas en su propio tejido como invasores extranjeros y comienza a atacar a ellos. Lo que hemos encontrado es que mediante la síntesis de las proteínas en una forma soluble podemos desensibilizar el sistema inmunológico mediante la administración de una dosis escalada “.

El equipo espera que este avance podría conducir al desarrollo de inmunoterapias para las condiciones individuales, sobre la base de las proteínas o antígenos que el organismo está respondiendo también.

El profesor David Wraith, de la Escuela Universitaria de Medicina Celular y Molecular, dijo que la investigación se ha abierto “nuevas oportunidades”.

“Estos resultados tienen implicaciones importantes para los muchos pacientes que sufren de enfermedades autoinmunes que son actualmente difíciles de tratar”, dijo.
FuenteHealth Marvels (14/07/16

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.ms-uk.org/july5
TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.ms-uk.org/july5
TRADUCIDO AUTOMÁTICÀMENTE POR:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content