TORONTO – Un grup d’investigadors canadencs ha rebut fons per tractar d’esbrinar què paper juga la inflamació en l’esclerosi múltiple progressiva.  TORONTO – Un grupo de investigadores canadienses ha recibido fondos para tratar de averiguar qué papel juega la inflamación en la esclerosis múltiple progresiva.Una nova investigació, dirigida pel Dr. Peter Stys de la Universitat de Calgary de l’Institut Hotchkiss del cervell, es va a veure el dany que ocorre en la EM abans de la inflamació.

El treball, que es realitza en col·laboració amb científics d’altres institucions, està sent finançat per la Societat d’Esclerosi Múltiple de Canadà i la Fundació Esclerosi Múltiple d’Investigacions Científiques.

La societat i la fundació ha atorgat una subvenció de $ 3.8 milions als investigadors que busquen en aquest tema.

Fins avui la ciència ha atribuït el dany causat per la malaltia autoinmune als atacs, però aquest equip d’investigació vol veure si el procés d’inflamació és provocat per un procés degeneratiu subjacent.

Al voltant del 10 per cent de les persones amb EM són diagnosticades amb la forma primària progressiva de la malaltia.

La EM progressiva secundària comença com EM remitent-recidivante, però en 10 anys la meitat de les persones diagnosticades amb EM recidivante van a desenvolupar la progressiva secundària.

Hi ha set llicències per a tractaments modificadors de la EM recidivante a Canadà, però poc s’ha fet en la gestió de EM progressiva primària o EM secundària progressiva sense recaigudes.

“Necessitem amb urgència una investigació que abordi els desafiaments únics que ens proposen les formes progressives de l’esclerosi múltiple”, diu Karen Lee, vicepresident d’investigació de la Societat, MS de Canadà.
INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.ctv.ca/CTVNews/Health/20111129/multiple-sclerosis-inflammation-111129/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Una nueva investigación, dirigida por el Dr. Peter Stys de la Universidad de Calgary del Instituto Hotchkiss del cerebro, se va a ver el daño que ocurre en la EM antes de la inflamación.

El trabajo, que se realiza en colaboración con científicos de otras instituciones, está siendo financiado por la Sociedad de Esclerosis Múltiple de Canadá y la Fundación Esclerosis Múltiple de Investigaciones Científicas.

La sociedad y la fundación ha otorgado una subvención de $ 3.8 millones a los investigadores que buscan en este tema.

Hasta la fecha la ciencia ha atribuido el daño causado por la enfermedad autoinmune a los ataques, pero este equipo de investigación quiere ver si el proceso de inflamación es provocado por un proceso degenerativo subyacente.

Alrededor del 10 por ciento de las personas con EM son diagnosticadas con la forma primaria progresiva de la enfermedad.

La  EM progresiva secundaria empieza como EM remitente-recidivante, pero en 10 años la mitad de las personas diagnosticadas con EM recidivante van a desarrollar la progresiva secundaria.

Hay siete licencias para tratamientos modificadores de la EM recidivante en Canadá, pero poco se ha hecho en la gestión de EM progresiva primaria o EM secundaria progresiva sin recaídas.

“Necesitamos con urgencia una investigación que aborde los desafíos únicos que nos proponen las formas progresivas de la esclerosis múltiple”, dice Karen Lee, vicepresidente de investigación de la Sociedad, MS de Canadá.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.ctv.ca/CTVNews/Health/20111129/multiple-sclerosis-inflammation-111129/

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content