Després de donar la friolera de 10 milions de lliures en 2010 per a una nova clínica d’esclerosis múltiple. JK Rowling va donar a conèixer ahir, les noves instal·lacions de la Universitat d’Edimburg.Después de donar la friolera de 10 millones de libras en 2010 para una nueva clínica de lesclerosis múltiple – JK Rowling dio a conocer ayer, las nuevas instalaciones de la Universidad de Edimburgo.

La clínica, que es diu dedicat a la mare de Rowling, Anne – que va morir de complicacions per l’esclerosi múltiple a l’edat de 45 anys, quan JK Rowlinl tenia només 25 anys. La instal·lació va ser oberta oficialment per la seva Alteza Real, la Princesa Ana.
La princesa Ana, que és Rector de la Universitat d’Edimburg, anava elegant amb un vestit marró i guants també de cuir marró.

Se li va donar un recorregut pel nou centre construït pels estudiants i el personal i va parlar dels projectes de recerca en curs a la Universitat.

Em mou l’eufòria de veure que la Clínica Anne Rowling ha obert avui formalment gràcies al SAR i a la Princesa Reial

Parlant del seu entusiasme pel projecte, la princesa Anna va dir: “Sempre és un plaer veure els desenvolupaments que succeeixen perquè es tracta d’una àrea particular d’interès.”

També va reconèixer increïble contribució de Rowling i ha afegit: “Res d’això succeeix sense el suport i comptar amb el suport excepcional que hem tingut de Jo Rowling és bastant sorprenent. Hem de fer el millor ús d’això i espero que ella s’ha d’assegurar que ho fem. “L’escriptor d’origen britànic es veia espectacular en l’obertura de la clínica, que portava un vestit vermell afavoridor i jewellery.Speaking senzill en una declaració de la mare de tres fills va dir: “estic commogut i eufòric de veure la Clínica Rowling Anne obert avui oficialment per SAR la Princesa Reial.

‘Havent observat els plans per a la clínica de desenvolupar i ampliar per satisfer les necessitats dels pacients, els metges i investigadors, ara estan molt orgullós de veure l’edifici acabat i operant com el cor palpitant d’aquest centre d’excel·lència. “També va donar les gràcies a tots els que han participat en la creació i el funcionament en el que ella creu que va a convertir-se en un centre mundial d’excel·lència al centre de research.The neurològica tindrà com a objectiu avançar en la recerca en l’àrea de les malalties neurològiques. Buscant tractaments per a les condicions actualment incurables com l’esclerosi múltiple, la malaltia de la neurona motora, malaltia de Huntington i la malaltia de Parkinson, així com l’autisme i l’aparició primerenca de la malaltia d’Alzheimer.

La clínica , que se llama  dedicado a la madre de Rowling, Anne – que murió de complicaciones por la esclerosis múltiple a la edad de 45 años, cuando JK Rowlingl tenía sólo 25 años. La instalación fue abierta oficialmente por su Alteza Real, la Princesa Ana.
La princesa Ana, que es Rector de la Universidad de Edimburgo, iba elegante con un traje marrón y guantes también de cuero marrón.

Se le dio un recorrido por el nuevo centro construido por los estudiantes y el personal y habló de los proyectos de investigación en curso en la Universidad.

Me mueve la euforia de ver que la Clínica Anne Rowling abrió hoy formalmente gracias al SAR y a la Princesa Real

Hablando de su entusiasmo por el proyecto, la princesa Ana dijo: “Siempre es un placer ver los desarrollos que suceden porque se trata de un área particular de interés.”

También reconoció increíble contribución de Rowling y agregó: “Nada de esto sucede sin el apoyo y contar con el apoyo excepcional que hemos tenido de Jo Rowling es bastante sorprendente. Tenemos que hacer el mejor uso de ello y espero que ella se asegurará de que lo hacemos. “El escritor de origen británico se veía espectacular en la apertura de la clínica, que llevaba un vestido rojo favorecedor y jewellery.Speaking sencillo en una declaración de la madre de tres hijos dijo: “estoy conmovido y eufórico de ver la Clínica Rowling Anne abrió hoy oficialmente por SAR la Princesa Real.

‘Habiendo observado los planes para la clínica de desarrollar y ampliar para satisfacer las necesidades de los pacientes, los médicos e investigadores, ahora están muy orgulloso de ver el edificio terminado y operando como el corazón palpitante de este centro de excelencia. “También dio las gracias a todos los que han participado en la creación y el funcionamiento en lo que ella cree que va a convertirse en un centro mundial de excelencia en el centro de research.The neurológica tendrá como objetivo avanzar en la investigación en el área de las enfermedades neurológicas. Buscando tratamientos para las condiciones actualmente incurables como la esclerosis múltiple, la enfermedad de la neurona motora, enfermedad de Huntington y la enfermedad de Parkinson, así como el autismo y la aparición temprana de la enfermedad de Alzheimer.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://healthline.website/j-k-rowling-opens-multiple-sclerosis-clinic-in-memory-of-her-late-mother/

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://healthline.website/j-k-rowling-opens-multiple-sclerosis-clinic-in-memory-of-her-late-mother/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content