Huelva, 19 may (EFE).- Els exfutbolistas Javi Navarro, Luis García Tevenet o Rafael Gordillo s’han tornat a calçar les botes avui amb la finalitat d’ajudar en la lluita contra l’esclerosi múltiple, pel que s’ha organitzat un partit amistós disputat en l’estadi Nou Colombino d’Huelva. Huelva, 19 may (EFE).- Los exfutbolistas Javi Navarro, Luis García Tevenet o Rafael Gordillo se han vuelto a calzar las botas hoy con el fin de ayudar en la lucha contra la esclerosis múltiple, para lo que se ha organizado un partido amistoso disputado en el estadio Nuevo Colombino de Huelva.

Es tracta d’una activitat organitzada per l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Huelva, amb motiu del dia internacional de la lluita contra aquesta malaltia, iniciativa que s’ha celebrat sota el lema “Convivint amb Esclerosi Mútiple”.

Els equips han estat formats per esportistes i artistes, com Sergio Contreras, Nolasco, Hugo Salazar, Jesús de Manuel, Andy -integrant del duo Andy i Lucas-, César Cadaval -membre dels Morancos-, Sinlache, Yeray -de Rebujitos-, Pepe el Marismeño, Antonio Romero o Arcàngel, a més dels exjugadores del Sevilla Javi Navarro i Tevenet, i de l’exbético i exmadridista Gordillo.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.ideal.es/agencias/20120519/mas-actualidad/andalucia/javi-navarro-tevenet-gordillo-vuelven_201205191317.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Se trata de una actividad organizada por la Asociación de Esclerosis Múltiple de Huelva, con motivo del día internacional de la lucha contra esta enfermedad, iniciativa que se ha celebrado bajo el lema “Conviviendo con Esclerosis Mútiple”.

 Los equipos han estado formados por deportistas y artistas, como Sergio Contreras, Nolasco, Hugo Salazar, Jesús de Manuel, Andy -integrante del dúo Andy y Lucas-, César Cadaval -miembro de Los Morancos-, Sinlache, Yeray -de Rebujitos-, Pepe el Marismeño, Antonio Romero o Arcángel, además de los exjugadores del Sevilla Javi Navarro y Tevenet, y del exbético y exmadridista Gordillo.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.ideal.es/agencias/20120519/mas-actualidad/andalucia/javi-navarro-tevenet-gordillo-vuelven_201205191317.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content