Buenos Aires, Juny de 2012.- L’Associació de Lluita Contra l’Esclerosi Múltiple (ALCEM) convida a metges clínics, neuròlegs, uròlegs, psiquiatres i psicòlegs a participar de la Jornada sobre “Abordatge Integral de l’Esclerosi Múltiple (EM)”, organitzada al costat del Servei de Neurologia de l’Hospital Nacional “Prof. Alejandro Posades”. La trobada tindrà lloc demà divendres 22 de juny a les 8.30 hs. a l’Aula Magna de l’hospital, Pres. Illia i Marconi, El Palomar.Buenos Aires, Junio  de 2012.- La Asociación de Lucha Contra la Esclerosis Múltiple (ALCEM) invita a médicos clínicos, neurólogos, urólogos, psiquiatras y psicólogos a participar de la Jornada sobre “Abordaje Integral de la Esclerosis Múltiple (EM)”, organizada junto al Servicio de Neurología del Hospital Nacional “Prof. Alejandro Posadas”. El encuentro tendrá lugar mañana viernes 22 de junio a las 8.30 hs. en el Aula Magna del hospital, Pte. Illia y Marconi, El Palomar.

L’EM és una malaltia immunològica crònica i discapacitante que afecta al sistema nerviós central, especialment a persones d’entre 18 i 40 anys d’edat. Si bé la seva etiologia roman sense esclarir, s’ha avançat notablement en el coneixement de la seva història natural, símptomes, tractaments i enfocaments eficaços. S’ha comprovat que és necessari un equip mèdic multidisciplinari, i constitueix un veritable model de medicina participativa i intervinent per aconseguir el benefici del pacient.

La jornada compta amb la coordinació de la Dra. Alejandra D. Martínez i de la Llic. Sandra Oliva Pires. Disertarán els doctoris Norma Deri, Daniel Muñoz i Emilio Longo, entre uns altres, sobre temes com a “Curs Clínic i evolutiu de la malaltia”, “Diagnòstic Diferencial”, “Trastorns urinaris i sexuals de l’EM”, i “Maneig Pràctic de la Cognició en l’EM”, apuntant al tractament de la malaltia i les seves comorbilidades associades.

Per participar, es requereix inscripció prèvia. Es lliuraran diplomes d’assistència. Els interessats poden inscriure’s cridant al Tel. (011) 4469-9300 Int. 1719, o ingressant als llocs web  www.alcem.org.ar o www.hospitalposadas.gov.ar.

Sobre ALCEM

ALCEM va néixer amb l’objectiu de facilitar estructures, cures, reeducació i assistència mèdica adequades als pacients amb EM.

Entre altres activitats,

– Compta amb un Cos Mèdic Assessor integrat pels més destacats referents en cadascuna de les especialitats en tot el país, que buiden dubtes i assessoren als pacients en xerrades i assessories mèdiques.

– Edita una revista, “Participar”, com a òrgan de difusió que arriba a 4.000 pacients d’Argentina.

– Organitza jornades informatives amb professionals argentins i estrangers.

– Va presentar un Projecte de Llei en la Càmera de Senadors de la Nació; en la Cambra de diputats de la Província de Buenos Aires i en la Cambra de diputats de la Nació d’un Pla que contempli la problemàtica dels pacients amb EM.

– El Centre de Rehabilitació “Miguel Pablo Gallardo” permet brindar serveis terapèutics en forma totalment gratuïta als pacients amb EM.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.noticiasmedicas.es/medicina/noticias/15477/1/Jornadas-Medicas-sobre-Esclerosis-Multiple-/Page1.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

La EM es una enfermedad inmunológica crónica y discapacitante que afecta al sistema nervioso central, en especial a personas de entre 18 y 40 años de edad. Si bien su etiología permanece sin esclarecer, se ha avanzado notablemente en el conocimiento de su historia natural, síntomas, tratamientos y enfoques eficaces. Se ha comprobado que es necesario un equipo médico multidisciplinario, y constituye un verdadero modelo de medicina participativa e interviniente para lograr el beneficio del paciente.

La jornada cuenta con la coordinación de la Dra. Alejandra D. Martínez y de la Lic. Sandra Oliva Pires. Disertarán los doctores Norma Deri, Daniel Muñoz y Emilio Longo, entre otros, sobre temas como “Curso Clínico y evolutivo de la enfermedad”, “Diagnóstico Diferencial”, “Trastornos urinarios y sexuales de la EM”, y “Manejo Práctico de la Cognición en la EM”, apuntando al tratamiento de la enfermedad y sus comorbilidades asociadas.

Para participar, se requiere inscripción previa. Se entregarán diplomas de asistencia. Los interesados pueden inscribirse llamando al Tel. (011) 4469-9300 Int. 1719, o ingresando a los sitios web www.alcem.org.ar o www.hospitalposadas.gov.ar.

Acerca de ALCEM

ALCEM nació con el objetivo de facilitar estructuras, cuidados, reeducación y asistencia médica adecuadas a los pacientes con EM.

Entre otras actividades,

–  Cuenta con un Cuerpo Médico Asesor integrado por los más destacados referentes en cada una de las especialidades en todo el país, que despejan dudas y asesoran a los pacientes en charlas y asesorías médicas.

– Edita una revista, “Participar”, como órgano de difusión que llega a 4.000 pacientes de Argentina.

– Organiza jornadas informativas con profesionales argentinos y extranjeros.

– Presentó un Proyecto de Ley en la Cámara de Senadores de la Nación; en la Cámara de Diputados de la Provincia de Buenos Aires y en la Cámara de Diputados de la Nación de un Plan que contemple la problemática de los pacientes con EM.

– El Centro de Rehabilitación “Miguel Pablo Gallardo” permite brindar servicios terapéuticos en forma totalmente gratuita a los pacientes con EM.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.noticiasmedicas.es/medicina/noticias/15477/1/Jornadas-Medicas-sobre-Esclerosis-Multiple-/Page1.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut