L’entitat financera lidera el patrocini d’un vehicle per al transport d’usuaris de l’associació, en col·laboració amb altres empreses

La entidad financiera lidera el patrocinio de un vehículo para el transporte de usuarios de la asociación, en colaboración con otras empresas

El director de l’àrea de Negoci de CaixaBank a la Costa del Sol, Juan Carlos Martín, ha lliurat les claus d’un vehicle finançat al costat d’altres empreses de Marbella a la presidenta de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Marbella i San Pedro Alcántara Nou Alba, Dulce Còrdova.
El vehicle, el lliurament del que ha estat presidida per la regidora de Drets Socials, Victòria Morales, està adaptat per permetre el desplaçament dels usuaris en diferents tipus de cadires de roda, perquè puguin realitzar les seves activitats, com les sessions de fisioteràpia en el centre de Paticipación Activa per a gent gran de Miraflores.

Aquest vehicle “ho han aconseguit gràcies al patrocini de Fundació La Caixa i nombroses empreses de la nostra localitat, a les quals volem agrair la seva solidaritat i col·laboració amb aquesta reconeguda entitat social de la nostra ciutat”, segons ha afirmat l’edil.

En aquest sentit, la presidenta de l’associació, Dolça Còrdova, també ha agraït el gest altruista a les empreses que han fet realitat l’adquisició d’aquest vehicle adaptat, que compta amb un total de nou places, “i que era molt necessari per als nostres usuaris “.

El director del área de Negocio de Caixabank en la Costa del Sol, Juan Carlos Martín, ha entregado las llaves de un vehículo financiado junto a otras empresas marbellíes a la presidenta de la Asociación de Esclerosis Múltiple de Marbella y San Pedro Alcántara Nuevo Amanecer, Dulce Córdoba.
El vehículo, cuya entrega que ha estado presidida por la concejala de Derechos Sociales, Victoria Morales, está adaptado para permitir el desplazamiento de los usuarios en distintos tipos de sillas de rueda, para que puedan realizar sus actividades, como las sesiones de fisioterapia en el Centro de Paticipación Activa para personas mayores de Miraflores.

Este vehículo “lo han conseguido gracias al patrocinio de Fundación La Caixa y numerosas empresas de nuestra localidad, a las que queremos agradecer su solidaridad y colaboración con esta reconocida entidad social de nuestra ciudad”, según ha afirmado la edil.

En este sentido, la presidenta de la asociación, Dulce Córdoba, también ha agradecido el gesto altruista a las empresas que han hecho realidad la adquisición de este vehículo adaptado, que cuenta con un total de nueve plazas, “y que era muy necesario para nuestros usuarios”.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.laopiniondemalaga.es/marbella/2016/06/15/caixa-entrega-vehiculo-asociacion-esclerosis/856996.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.laopiniondemalaga.es/marbella/2016/06/15/caixa-entrega-vehiculo-asociacion-esclerosis/856996.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content