AEMA rebrà part dels beneficis d’inscripció de la prova pel desig del club Els espartans.AEMA recibirá parte de los beneficios de inscripción de la prueba por el deseo del club Los Espartanos.

Serà diumenge dia 20 de gener i El Alquián acollirà a centenars de corredors populars que faran esport sumant a una bona causa el seu esforç i la seva diversió. I i que es tracta d’una edició que serà solidària en destinar un euro de totes les inscripcions que es realitzin a l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Almeria, AEMA, entitat membre de la Federació Almeria d’Associacions de Persones amb Discapacitat (FAAM).

L’esplanada de l’IES d’aquesta població serà el lloc on se situï la sortida d’una trobada esportiva amb tints benèfics. L’associació instal · larà allà una taula informativa per tal de ser visibles a tots els participants de la cursa i al públic assistent i així traslladar els serveis i atenció que presten als afectats d’esclerosi múltiple.

La recaptació de les inscripcions aniran destinades al servei de transport adaptat que AEMA té per als socis que acudeixen a les teràpies de rehabilitació i que tenen problemes de mobilitat. A més, i per fer-la més participativa i estesa, la cursa compta enguany per primera vegada amb l’edició per a nens. Tant adults com menors poden realitzar la inscripció a la web http://www.todofondo.es/ habilitada amb aquesta finalitat.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://almeria360.com/deportes/15012013_la-carrera-popular-de-el-alquian-se-acuerda-de-los-enfermos-de-esclerosis-multiple_56848.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Será el próximo domingo día 20 de enero y El Alquián acogerá a cientos de corredores populares que harán deporte sumando a una buena causa su esfuerzo y a su diversión. Y e que se trata de una edición que será solidaria al destinar un euro de todas las inscripciones que se realicen a la Asociación de Esclerosis Múltiple de Almería, AEMA, entidad miembro de la Federación Almeriense de Asociaciones de Personas con Discapacidad (FAAM).

La explanada del IES de esta población será el lugar en el que se sitúe la salida de un encuentro deportivo con tintes benéficos. La asociación instalará allí una mesa informativa con el fin de estar visibles a todos los participantes de la carrera y al público asistente y así trasladar los servicios y atención que prestan a los afectados de esclerosis múltiple.

La recaudación de las inscripciones irán destinadas al servicio de transporte adaptado que AEMA tiene para los socios que acuden a las terapias de rehabilitación y que tienen problemas de movilidad. Además, y para hacerla más participativa y extendida, la carrera cuenta este año por primera vez con la edición para niños. Tanto adultos como menores pueden realizar la inscripción en la web http://www.todofondo.es/ habilitada para tal fin.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://almeria360.com/deportes/15012013_la-carrera-popular-de-el-alquian-se-acuerda-de-los-enfermos-de-esclerosis-multiple_56848.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content