Més de 35.000 persones pateixen aquesta malaltia neurodegenerativa a Espanya.Más de 35.000 personas padecen esta enfermedad neurodegenerativa en España.

Segons l’OMS, el compliment terapèutic en malalties cròniques està entorn del 50%, amb el consegüent risc que això comporta. “Qualsevol millora en l’adherència al tractament podria tenir major impacte en la salut de la població que millores en tractaments mèdics específics”, assenyalen els experts.

Si bé l’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa que a Espanya afecta a més de 35.000 persones, un dels problemes que més preocupen als especialistes és aconseguir que els pacients compleixin amb el tractament de forma continuada i adequada. Factors com la cronicitat i complexitat del tractament, l’edat, oblits a l’hora d’administrar-se la medicació… influeixen en aquesta mancada compliment que té, al seu torn, una clara repercussió en l’empitjorament neurològic.

L’experiència de més de 2 anys en l’ús de dispositius d’administració com el Rebismart™ (únic dispositiu electrònic per a pacients amb esclerosi múltiple) demostra que la seva utilització ajuda clarament a optimitzar l’eficàcia del tractament. A més, la recent disponibilitat de la nova ploma precargada RebiDose™, d’ús únic i d’un sol ús, suposa un pas més en la individualització i la comoditat del tractament per al pacient i en garanties addicionals de compliment.

Els estudis demostren que la falta d’adherència al tractament per part dels pacients és tan significativa i preocupant com en altres patologies cròniques, tals com la hipertensió, la diabetis, el càncer o el VIH.

Malgrat ser una malaltia degenerativa i del risc que suposa la falta d’adherència, les estadístiques revelen que el 17%-53% dels pacients amb esclerosi múltiple no compleixen el tractament.
Els dispositius electrònics d’administració del tractament suposen un màxim de comoditat per al pacient i una major garantia de compliment.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.discapnet.es/Castellano/Actualidad/Discapacidad/la-falta-de-cumplimiento-terapeutico-gran-reto-en-la-esclerosis-multiple.aspx

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Según la OMS, el cumplimiento terapéutico en enfermedades crónicas está en torno al 50%, con el consiguiente riesgo que ello conlleva. “Cualquier  mejora en la adherencia al tratamiento podría tener mayor impacto en la salud de la población que mejoras en  tratamientos médicos específicos”, señalan los expertos.

Si bien la esclerosis múltiple es una enfermedad neurodegenerativa que en España afecta a más de 35.000 personas, uno de los problemas que más preocupan a los especialistas es conseguir que los pacientes cumplan con el tratamiento de forma continuada y adecuada. Factores como la cronicidad y  complejidad del tratamiento, la edad, olvidos a la hora de administrarse la medicación…  influyen en esa falta cumplimiento que tiene, a su vez, una clara repercusión en el empeoramiento neurológico.

La experiencia de más de 2 años en el uso de dispositivos de administración como el Rebismart™ (único dispositivo electrónico para pacientes con esclerosis múltiple) demuestra que su utilización ayuda claramente a  optimizar la eficacia del tratamiento. Además, la reciente disponibilidad de la nueva pluma precargada RebiDose™, de uso único y desechable, supone un paso más en la individualización y la comodidad del tratamiento para el paciente y en garantías adicionales de cumplimiento.

Los estudios demuestran que la falta de adherencia al tratamiento por parte de los pacientes es tan significativa y preocupante como en otras patologías crónicas, tales como la hipertensión, la diabetes, el cáncer o el VIH.

A pesar de ser una enfermedad degenerativa y del riesgo que supone la falta de adherencia, las estadísticas revelan  que el 17%-53% de los pacientes con esclerosis múltiple no cumplen el tratamiento.

Los dispositivos electrónicos de administración del tratamiento suponen un máximo de comodidad para el paciente y una mayor garantía de cumplimiento.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.discapnet.es/Castellano/Actualidad/Discapacidad/la-falta-de-cumplimiento-terapeutico-gran-reto-en-la-esclerosis-multiple.aspx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content