Merck Serono, una divisió de Merck d’Alemanya, va anunciar que la Drug Administration (FDA) i aliments d’Estats Units va aprovar Rebif(R) Rebidose(R) (interferón beta-1a), un sol uso acte-injector per l’autoadministración de Rebif, una droga de modificadora de la malaltia per tractar formes recurrents de l’esclerosi múltiple (EM). Merck Serono, una división de Merck de Alemania, anunció que la Drug Administration (FDA) y alimentos de Estados Unidos aprobó Rebif(R) Rebidose(R) (interferón beta-1a), un solo uso auto-inyector para la autoadministración de Rebif, una droga de modificadora de la enfermedad para tratar formas recurrentes de la esclerosis múltiple (EM).

Rebif Rebidose va ser avaluat en un estudi multicéntrico, de fase III de 12 setmanes per l’autoadministración de Rebif pel que fa a la facilitat d’ús, la satisfacció del pacient i l’acceptabilitat i la fiabilitat. En l’assaig, els pacients amb esclerosi múltiple recurrent, que estaven rebent Rebif 44 micrograms tres vegades cada setmana per més de 12 setmanes, van continuar amb la teràpia amb Rebif Rebidose durant 12 setmanes. Els resultats de la prova mostraven que la majoria dels pacients va trobar el dispositiu fàcil d’usar.

Rebif RebiDose va ser dissenyat amb l’objectiu per ajudar amb la facilitat d’ús i oferir als pacients una opció alternativa de lliurament. Als Estats Units, estarà disponible en un paquet mensual en dues diferents dosis de 22 micrograms i 44 micrograms i en un paquet de valoració.

Rebif RebiDose va ser llançat a Europa en 2010 i estarà disponible als Estats Units a principis del 2013. Amb aquesta aprovació, totes les opcions de lliurament de Rebif (xeringues precargadas, Rebiject II i Rebif RebiDose) estaran disponibles als Estats Units per proporcionar una gamma d’opcions per satisfer les necessitats dels pacients en tractament de les seves formes recurrent d’EM amb Rebif.

“Durant les últimes dues dècades, el tractament de l’esclerosi múltiple recurrent ha avançat substancialment, i Rebif ha mantingut una opció de tractament establert”, va dir Belén Garijo, Cap d’operacions globals en Merck Serono. “Estem compromesos a invertir en innovacions incrementals valuoses desenvolupades per aportar un valor addicional per al pacient”.
Font: Ciència 2.0 © 2013 ION publicacions LLC (01/04/13

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Rebif Rebidose fue evaluado en un estudio multicéntrico, de fase III de 12 semanas para la autoadministración de Rebif con respecto a la facilidad de uso, la satisfacción del paciente y la aceptabilidad y la fiabilidad. En el ensayo, los pacientes con esclerosis múltiple recurrente, que estaban recibiendo Rebif 44 microgramos tres veces cada semana por más de 12 semanas, continuaron con la terapia con Rebif Rebidose durante 12 semanas. Los resultados de la prueba mostraban que la mayoría de los pacientes encontró el dispositivo fácil de usar.

 Rebif RebiDose fue diseñado con el objetivo para ayudar con la facilidad de uso y ofrecer a los pacientes una opción alternativa de entrega. En los Estados Unidos, estará disponible en un paquete mensual en dos diferentes dosis de 22 microgramos y 44 microgramos y en un paquete de valoración.

 Rebif RebiDose fue lanzado en Europa en 2010 y estará disponible en los Estados Unidos a principios del 2013. Con esta aprobación, todas las opciones de entrega de Rebif (jeringas precargadas, Rebiject II y Rebif RebiDose) estarán disponibles en los Estados Unidos para proporcionar una gama de opciones para satisfacer las necesidades de los pacientes en tratamiento de sus formas recurrente de EM con Rebif.

 “Durante las últimas dos décadas, el tratamiento de la esclerosis múltiple recurrente ha avanzado sustancialmente, y Rebif ha mantenido una opción de tratamiento establecido”, dijo Belén Garijo, Jefe de operaciones globales en Merck Serono. “Estamos comprometidos a invertir en innovaciones incrementales valiosas desarrolladas para aportar un valor adicional para el paciente”.

Fuente: Ciencia 2.0 © 2013 ION publicaciones LLC (01/04/13)

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut