El Comitè Assessor del Premi Bizcabar  ha escollit el nostre projecte “Tots som art” per atorgar-nos el Premi Bizcabar 2018, entre altres entitats. L’Associació i tots els seus socis i sòcies estem molt agraïts i contents per aquest reconeixement a la feina, la dedicació i la il·lusió que posem en el nostre dia a dia. 

La Fundació Bizcabar també ha reconegut aquest any la feina de la Fundació Paliaclinic, la Fundació Privada Nostra Senyora dels Àngels, la Fundació Privada Talita, la Comunidad de Hermanas Teresianas – Compañía Santa Teresa de Jesús, la Fundació Prviada Artesà, l’Associació Genera, Alzheimer Catalunya Fundació i l’Associació Banc Farmacèutic, que porten projectes molt importants i necessaris a la nostra societat.

El projecte “Tots som art” té molta trajectòria a l’entitat i és un dels pilars de la nostra acció com a teràpia basada a l’art i en les capacitats de totes les persones que hi participen. Si vols conèixer més sobre aquest o altres dels nostres projectes, post navegar per la nostra web i animar-te a formar part d’aquesta aventura. 

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content