La fundació esclerosi múltiple destinarà la recaptació a la formació i inserció laboral.La fundación esclerosis múltiple destinará la recaudación a la formación e inserción laboral.

Durant la presentació de Casa Decor Barcelona 2012, una de les exposicions de decoració més prestigioses que s’organitzen actualment a Europa, la directora executiva de la FEM, Rosa Masriera, va anunciar que la recaptació de Casa Decor es destinarà a l’impuls de la formació i inserció laboral de persones amb esclerosi múltiple, una de les àrees que treballa la Fundació.

Aquesta edició, que coincideix amb el 20 aniversari de Casa Decor, se celebrarà fins al 9 de desembre al carrer Aragó 271 cantonada amb Passeig de Gràcia, on hi ha un edifici de principis del segle XX que manté intacta la façana clàssica. L’edifici té una superfície de 2.500 metres distribuïts en 7 plantes, que Casa Decor rehabilitació amb professionals de l’interiorisme, l’arquitectura i el paisatgisme donant a conèixer les últimes tendències del sector. També participen artistes, dissenyadors, galeries d’art i empreses que volen mostrar els seus productes als visitants.

Per segon any consecutiu, la Fundació Esclerosi Múltiple és l’entitat social convidada a Casa Decor. Amb el suport de voluntaris, la FEM disposa d’un espai cedit on es realitza la venda dels catàlegs de l’exposició i de polseres solidàries. Núria de Gispert, Xavier Trias i Pasqual Maragall van visitar ahir l’espai de la FEM i es van sumar a la lluita contra l’esclerosi múltiple mostrant les seves polseres solidàries.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.compromisorse.com/acciones-rse/2012/11/09/la-fundacion-esclerosis-multiple-entidad-social-invitada-en-casa-decor/

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Durante la presentación de Casa Decor Barcelona 2012, una de las exposiciones de decoración más prestigiosas que se organizan actualmente en Europa, la directora ejecutiva de la FEM, Rosa Masriera, anunció que la recaudación de Casa Decor se destinará al impulso de la formación e inserción laboral de personas con esclerosis múltiple, una de las áreas que trabaja la Fundación.

Esta edición, que coincide con el 20 aniversario de Casa Decor, se celebrará hasta el 9 de diciembre en la calle Aragón 271 esquina con Passeig de Gràcia, donde hay un edificio de principios del siglo XX que mantiene intacta la fachada clásica. El edificio cuenta con una superficie de 2.500 metros distribuidos en 7 plantas, que Casa Decor rehabilita con profesionales del interiorismo, la arquitectura y el paisajismo dando a conocer las últimas tendencias del sector. También participan artistas, diseñadores, galerías de arte y empresas que quieren mostrar sus productos a los visitantes.

Por segundo año consecutivo, la Fundación Esclerosis Múltiple es la entidad social invitada en Casa Decor. Con el apoyo de voluntarios, la FEM dispone de un espacio cedido donde se realiza la venta de los catálogos de la exposición y de pulseras solidarias. Núria de Gispert, Xavier Trias y Pasqual Maragall visitaron ayer el espacio de la FEM y se sumaron a la lucha contra la esclerosis múltiple mostrando sus pulseras solidarias.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.compromisorse.com/acciones-rse/2012/11/09/la-fundacion-esclerosis-multiple-entidad-social-invitada-en-casa-decor/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content