a Fundació Merck Salut ha convocat les ‘Ajuts de Recerca 2017’ destinades a finançar set projectes d’investigació clínica a Espanya dotats de 30.000 euros cadascun. Els projectes seleccionats procediran de l’àrea d’al·lergologia, càncer colorectal, càncer de cap i coll, càncer de pulmó, esclerosi múltiple, malalties rares i fertilitat.La Fundación Merck Salud ha convocado las ‘Ayudas de Investigación 2017’ destinadas a financiar siete proyectos de investigación clínica en España dotados de 30.000 euros cada uno. Los proyectos seleccionados procederán del área de alergología, cáncer colorrectal, cáncer de cabeza y cuello, cáncer de pulmón, esclerosis múltiple, enfermedades raras y fertilidad.

El termini de presentació de les candidatures finalitza el 31 d’octubre de 2016 i els participants hauran d’omplir un formulari a través del web ‘www.fundaciónmercksalud.com’. El jurat, compost per representants de societats científiques espanyoles i personalitats de rellevància científica, ha de valorar les possibilitats de patentar els projectes per afavorir a la innovació.


El plazo de presentación de las candidaturas finaliza el 31 de octubre de 2016 y los participantes deberán rellenar un formulario a través de la web ‘www.fundaciónmercksalud.com’. El jurado, compuesto por representantes de sociedades científicas españolas y personalidades de relevancia científica, valorará las posibilidades de patentar los proyectos para favorecer a la innovación.

 

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.eleconomista.es/salud/noticias/7727628/07/16/La-Fundacion-Merck-Salud-destinara-210000-euros-para-financiar-siete-proyectos-de-investigacion-clinica.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.eleconomista.es/salud/noticias/7727628/07/16/La-Fundacion-Merck-Salud-destinara-210000-euros-para-financiar-siete-proyectos-de-investigacion-clinica.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut