Diversos milions d’australians tenen problemes i experiències de control de la bufeta intestinal durant la seva vida, incontinència. La majoria d’ells mai busca l’ajuda d’un professional que pugui tornar la seva qualitat de vida.  Varios millones de australianos tienen problemas y experiencias de control de la vejiga intestinal durante su vida, incontinencia. La mayoría de ellos nunca busca la ayuda de un profesional que pueda devolverles su calidad de vida.

Si vostè està massa espantat per fer esport o assistir a reunions socials perquè té por de no ser capaç de controlar la seva bufeta o l’intestí, vostè no està sol.

Si vostè té accidents on es mulla (encara que sigui una mica), o excrements de pas (caca) en el moment equivocat o en el lloc equivocat, vostè pateix d’ Incontinència .

La fuita d’orina es diu Incontinència urinària, mentre que els accidents amb els excrements que es coneix com Incontinència fecal.

Lamentablement, moltes persones amb problemes de Incontinència es pateixen en silenci. Aquestes persones no busquen ajuda perquè els fa vergonya o, erròniament, creuen que no es pot fer per ajudar-los. Moltes persones pensen que aquesta pèrdua de control de l’intestí i la bufeta és una part normal de l’envelliment.

No obstant això, en la majoria dels casos, la malaltia pot ser guarida, o dirigida, almenys millor, pel que té menys impacte en la seva vida. Quedar-se a casa o fer servir coixinets absorbents no són les úniques opcions, així que consulti al seu metge per saber quines són les seves opcions davant la Incontinència .

El rang de la bufeta i la funció normal de l’intestí és bastant àmplia, amb la majoria de les persones que necessiten buidar la seva bufeta 4-8 vegades al dia, o aproximadament cada tres a quatre hores. Vostè també pot despertar un cop a la nit per a orinar, o potser dues vegades si és major de 65 anys.

Per a la funció intestinal, el rang normal és de tres vegades al dia a una vegada cada tres dies. Els tamborets han de ser suaus i amb forma de salsitxa i fàcils de passar.

Però les persones amb problemes de Incontinència poden trobar que van al bany amb més freqüència que tal o que tenen fuites inesperades entre les visites, sobretot amb moviments bruscos, com la tos o l’esternut. Altres experimenten una necessitat urgent que no els dóna el temps suficient per arribar al bany.

Les causes de la incontinència

Moltes persones pensen que la Incontinència és un problema de la vellesa, però, tot i que es fa més comú a mesura que envellim, pot afectar les persones en qualsevol etapa de la vida i no és una part inevitable de l’envelliment.

Hi ha causes diferents associats amb els diferents tipus de Incontinència .

Una de les causes més comunes és l’afebliment dels músculs del sòl pelvià com a resultat de part o cirurgia. Els músculs del sòl pèlvic formen una banda cabestrell, com a la base de la pelvis. Donen suport a la bufeta i dels intestins i ajuden a controlar les obertures d’aquests òrgans (és a dir, la uretra i l’anus).

L’impacte de l’embaràs i el part en els músculs del sòl pelvià és la principal raó de la Incontinència que és més comú en les dones: s’estima que una de cada tres dones experimenten certa pèrdua de control de la bufeta després del part. (No obstant això, es creu que la major part de la debilitat del sòl pèlvic durant l’embaràs es produeix abans que el propi naixement.)

A més d’això, la disminució dels nivells d’estrogen en l’època de la menopausa poden afectar el control de la bufeta.

Els músculs del sòl pelvià per a homes també pot ser debilitada després de procediments com la cirurgia de la pròstata (una glàndula a la base de la bufeta).

Altres factors que poden causar o agreujar la incontinència inclouen l’excés de pes (això és un factor de risc important), un engrandiment de la pròstata (perquè posa pressió sobre el tub que connecta la bufeta amb l’exterior) i les diverses condicions que afecten la capacitat del cervell per comunicar-se amb el la bufeta o l’intestí.

Tipus d’incontinència urinària

Una de les primeres coses que el seu metge voldrà fer és establir el tipus de Incontinència que pateix, ja que això guia seves opcions de tractament. En molts casos, els canvis de comportament i exercicis, l’anomenada teràpia conservadora, serà tot el que es necessita. Els medicaments també pot ser beneficiosos ja que tant l’exercici i les teràpies conductuals prenen el seu temps per assolir la seva millor efecte. Algunes persones poden beneficiar de la cirurgia si, després d’alguns mesos, el tractament conservador no és suficient i els beneficis que es creu que són més grans que els riscos.

Tipus d’incontinència urinària inclouen:

La Incontinència d’esforç (sovint experimentat en combinació amb Incontinència d’urgència): Això és quan es produeixen petites pèrdues d’orina des de la bufeta durant les activitats que augmenten la pressió dins de l’abdomen, com tossir, esternudar o saltar. Un sòl pèlvic feble (especialment durant l’embaràs i després del part), la cirurgia de pròstata, el sobrepès, restrenyiment o tenir una tos crònica són factors de risc. La Incontinència per estrès en general pot millorar-se abordant les seves causes o per mitjà dels exercicis del sòl pelvià.

La Incontinència d’urgència (sovint experimentat en combinació amb Incontinència d’esforç): Això és quan una sobtada urgència d’orinar permet poc temps per anar al bany, de manera que es produeix una fuita. Sovint, a causa d’una bufeta hiperactiva o inestable, aquest tipus d’incontinència és més comú amb l’edat. La causa no sempre és identificable, però que pot resultar d’una infecció de les vies urinàries, restrenyiment, engrandiment de la pròstata, els mals hàbits de neteja, medicaments o efectes secundaris d’una sèrie de condicions que poden impedir la comunicació entre el cervell i la bufeta. Els tractaments poden incloure medicaments, exercicis del sòl pèlvic, el que redueixi el consum d’alcohol i cafeïna i practiqui millors hàbits d’higiene.

Si vostè té problemes d’incontinència urinària o fecal, el primer port d’escala és el seu metge de capçalera

Incontinència per sobreeiximent: Això és quan la bufeta no es buida del tot en orinar, donant lloc a fuites més tard. Les possibles causes inclouen un bloqueig parcial en el tub que connecta la bufeta a l’exterior (en els homes, això podria ser a causa d’un engrandiment de la pròstata). De tant en tant condicions com ara la manca de comunicació múltiple esclerosi causa entre la bufeta i els músculs que relaxen i permeten que l’orina flueixi. Els canvis en les pràctiques de la medicació o el vàter pot ajudar. Algunes persones amb una obstrucció pot beneficiar de la cirurgia.

Incontinència funcional: En la gent gran o amb discapacitat, la incontinència pot ser “funcional” en lloc de física. El seu control de la bufeta pot ser normal, però tenen dificultats per arribar al bany a temps per raons físiques o ambientals, o per desorientació associada a la demència. La Incontinència pot ser millorada pels canvis en el medi ambient o els cuidadors d’ensenyament per prestar assistència, si bé és important buscar altres possibles causes de la Incontinència , com restrenyiment o una infecció del tracte urinari.

La incontinència fecal

Hi ha dos tipus principals de Incontinència fecal:

Incontinència estructural: Aquí és on hi ha un dany físic als músculs que controlen el buidatge de l’intestí, (això està generalment present des del naixement, o com a resultat d’un part o una cirurgia).

Incontinència no estructural: Això s’associa amb l’edat, restrenyiment i una àmplia gamma de condicions mèdiques.

Pot sonar poc probable, però amb molt, la causa més comuna de Incontinència fecal, especialment en la gent gran, és en realitat el restrenyiment crònic. Això es deu a una peça difícil de la femta puguin quedar atrapades a l’intestí, l’estirament i debilitament dels músculs de les parets intestinals. La femta aquoses pot llavors fluir voltant de l’obstrucció i sorgeixin sense previ avís. Així que, tot i que el resultat es veu com la diarrea, és possible que necessiti ser tractat com el restrenyiment. Una de les millors maneres de combatre el restrenyiment és a través de mesures d’estil de vida. El restrenyiment també pot ser causat per alguns medicaments i per diverses malalties intestinals o neurològiques. El seu metge serà capaç d’aconsellar sobre això.

On anar per obtenir ajuda?

Si vostè té problemes de Incontinència urinària o fecal, el primer port d’escala és el seu metge de capçalera. El problema és tan comú que és probable que hagin tractat a molts pacients amb problemes similars abans. De fet, s’ha estimat que el 40 per cent dels pacients a la sala d’espera GP mitjana tenen problemes de Incontinència !

Per ajudar a comprendre la naturalesa del problema, se li pot demanar que porti un diari de registre de la quantitat i la freqüència dels problemes de Incontinència , i en el cas de la Incontinència urinària, una mostra d’orina pot ser portat per descartar una infecció.

Fins i tot els medicaments de vegades pot afectar la continència , així que assegureu-vos d’informar al seu metge sobre tot el que pren.

En rars casos, la Incontinència pot ser un símptoma d’un problema de salut més greu, com un tumor, i el seu metge de capçalera el pot canalitzar per altres proves per descartar aquesta possibilitat.

Depenent del tipus de Incontinència que pateix, el metge pot referir a un altre professional de la salut que està en millors condicions per ajudar a resoldre el problema, com un uròleg, un fisioterapeuta o una clínica continència amb equips de diferents professionals.

Bufeta i la salut intestinal

Encara que és important obtenir ajuda amb qualsevol problema de la continència , hi ha moltes coses que tots podem fer per reduir o prevenir els símptomes. Consells per a una bona bufeta i la salut de l’intestí inclouen:

 Els bons hàbits d’higiene

En rars casos, la incontinència pot ser un símptoma d’un problema de salut més greu.

 INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://lukor.com/blogs/noticiasdehoy/2013/02/03/la-incontinencia/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=la-incontinencia

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Si usted está demasiado asustado para hacer deporte o asistir a reuniones sociales porque tiene miedo de no ser capaz de controlar su vejiga o el intestino, usted no está solo.

Si usted tiene accidentes donde se moja (aunque sea un poquito), o heces de paso (caca) en el momento equivocado o en el lugar equivocado, usted sufre de Incontinencia .

El escape de orina se llama Incontinencia urinaria, mientras que los accidentes con las heces que se conoce como Incontinencia fecal.

Lamentablemente, muchas personas con problemas de Incontinencia se sufren en silencio. Estas personas no buscan ayuda porque les da vergüenza o, erróneamente, creen que nada se puede hacer para ayudarlos. Muchas personas piensan que esta pérdida de control del intestino y la vejiga es una parte normal del envejecimiento.

Sin embargo, en la mayoría de los casos, la enfermedad puede ser curada, o dirigida, al menos mejor, por lo que tiene menos impacto en su vida. Quedarse en casa o usar almohadillas absorbentes no son las únicas opciones, así que consulte a su médico para saber cuáles son sus opciones ante la Incontinencia .

El rango de la vejiga y la función normal del intestino es bastante amplia, con la mayoría de las personas que necesitan vaciar su vejiga cuatro a ocho veces al día, o aproximadamente cada tres a cuatro horas. Usted también puede despertar una vez en la noche para orinar, o tal vez dos veces si es mayor de 65 años.

Para la función intestinal, el rango normal es de tres veces al día a una vez cada tres días. Los taburetes deben ser suaves y con forma de salchicha y fáciles de pasar.

Pero las personas con problemas de Incontinencia pueden encontrar que van al baño con más frecuencia que tal o que tienen fugas inesperadas entre las visitas, sobre todo con movimientos bruscos, como la tos o el estornudo. Otros experimentan una necesidad urgente que no les da el tiempo suficiente para llegar al baño.

Las causas de la incontinencia

Muchas personas piensan que la Incontinencia es un problema de la vejez, pero, a pesar de que se hace más común a medida que envejecemos, puede afectar a las personas en cualquier etapa de la vida y no es una parte inevitable del envejecimiento.

Existen muchas causas posibles asociados con los diferentes tipos de Incontinencia .

Una de las causas más comunes es el debilitamiento de los músculos del suelo pélvico como resultado de parto o cirugía. Los músculos del suelo pélvico forman una banda cabestrillo, como en la base de la pelvis. Apoyan la vejiga y de los intestinos y ayudan a controlar las aberturas de estos órganos (es decir, la uretra y el ano).

El impacto del embarazo y el parto en los músculos del suelo pélvico es la principal razón de la Incontinencia que es más común en las mujeres: se estima que una de cada tres mujeres experimentan cierta pérdida de control de la vejiga después del parto. (Sin embargo, se cree que la mayor parte de la debilidad del suelo pélvico durante el embarazo se produce antes que el propio nacimiento.)

Además de eso, la disminución de los niveles de estrógeno en la época de la menopausia pueden afectar el control de la vejiga.

Los músculos del suelo pélvico para hombres también puede ser debilitada después de procedimientos como la cirugía de la próstata (una glándula en la base de la vejiga).

Otros factores que pueden causar o agravar la incontinencia incluyen el exceso de peso (esto es un factor de riesgo importante), un agrandamiento de la próstata (porque pone presión sobre el tubo que conecta la vejiga con el exterior) y las diversas condiciones que afectan la capacidad del cerebro para comunicarse con el la vejiga o el intestino.

Tipos de incontinencia urinaria

Una de las primeras cosas que su médico querrá hacer es establecer el tipo de Incontinencia que padece, ya que esto guía sus opciones de tratamiento. En muchos casos, los cambios de comportamiento y ejercicios, la llamada terapia conservadora, será todo lo que se necesita. Los medicamentos también puede ser beneficiosos ya que tanto el ejercicio y las terapias conductuales toman algún tiempo para alcanzar su mejor efecto. Algunas personas pueden beneficiarse de la cirugía si, después de algunos meses, el tratamiento conservador no es suficiente y los beneficios que se cree que son mayores que los riesgos.

Tipos de incontinencia urinaria incluyen:

La Incontinencia de esfuerzo (a menudo experimentado en combinación con Incontinencia de urgencia): Esto es cuando se producen pequeñas pérdidas de orina desde la vejiga durante las actividades que aumentan la presión dentro del abdomen, como toser, estornudar o saltar. Un suelo pélvico débil (especialmente durante el embarazo y después del parto), la cirugía de próstata, el sobrepeso, estreñimiento o tener una tos crónica son factores de riesgo. La Incontinencia por estrés en general puede mejorarse abordando sus causas o por medio de los ejercicios del suelo pélvico.

La Incontinencia de urgencia (a menudo experimentado en combinación con Incontinencia de esfuerzo): Esto es cuando una repentina urgencia de orinar permite poco tiempo para ir al baño, por lo que se produce una fuga. A menudo, debido a una vejiga hiperactiva o inestable, este tipo de incontinencia es más común con la edad. La causa no siempre es identificable, pero que puede resultar de una infección de las vías urinarias, estreñimiento, agrandamiento de la próstata, los malos hábitos de aseo, medicamentos o efectos secundarios de una serie de condiciones que pueden impedir la comunicación entre el cerebro y la vejiga. Los tratamientos pueden incluir medicamentos, ejercicios del suelo pélvico, lo que reduzca el consumo de alcohol y cafeína y practique mejores hábitos de aseo.

Si usted tiene problemas de incontinencia urinaria o fecal, el primer puerto de escala es su médico de cabecera

Incontinencia por rebosamiento: Esto es cuando la vejiga no se vacía por completo al orinar, dando lugar a fugas más tarde. Las posibles causas incluyen un bloqueo parcial en el tubo que conecta la vejiga al exterior (en los hombres, esto podría ser debido a un agrandamiento de la próstata). De vez en cuando condiciones tales como la falta de comunicación múltiple esclerosis causa entre la vejiga y los músculos que relajan y permiten que la orina fluya. Los cambios en las prácticas de la medicación o el inodoro puede ayudar. Algunas personas con una obstrucción puede beneficiarse de la cirugía.

Incontinencia funcional: En las personas mayores o con discapacidad, la incontinencia puede ser “funcional” en lugar de física. Su control de la vejiga puede ser normal, pero tienen dificultades para llegar al baño a tiempo por razones físicas o ambientales, o por desorientación asociada a la demencia. La Incontinencia puede ser mejorada por los cambios en el medio ambiente o los cuidadores de enseñanza para prestar asistencia, si bien es importante buscar otras posibles causas de la Incontinencia , como estreñimiento o una infección del tracto urinario.

La incontinencia fecal

Hay dos tipos principales de Incontinencia fecal:

Incontinencia estructural: Aquí es donde hay un daño físico a los músculos que controlan el vaciado del intestino, (esto está generalmente presente desde el nacimiento, o como resultado de un parto o una cirugía).

Incontinencia no estructural: Esto se asocia con la edad, estreñimiento y una amplia gama de condiciones médicas.

Puede sonar poco probable, pero con mucho, la causa más común de Incontinencia fecal, especialmente en las personas mayores, es en realidad el estreñimiento crónico. Esto se debe a una pieza difícil de las heces puedan quedar atrapadas en el intestino, al estiramiento y debilitamiento de los músculos de las paredes intestinales. Las heces acuosas puede entonces fluir alrededor de la obstrucción y surjan sin previo aviso. Así que, a pesar de que el resultado se ve como la diarrea, es posible que necesite ser tratado como el estreñimiento. Una de las mejores maneras de combatir el estreñimiento es a través de medidas de estilo de vida. El estreñimiento también puede ser causado por algunos medicamentos y por diversas enfermedades intestinales o neurológicas. Su médico será capaz de aconsejarle sobre esto.

¿A dónde ir para obtener ayuda?

Si usted tiene problemas de Incontinencia urinaria o fecal, el primer puerto de escala es su médico de cabecera. El problema es tan común que es probable que hayan tratado a muchos pacientes con problemas similares antes. De hecho, se ha estimado que el 40 por ciento de los pacientes en la sala de espera GP promedio tienen problemas de Incontinencia !

Para ayudar a comprender la naturaleza del problema, se le puede pedir que lleve un diario de registro de la cantidad y la frecuencia de los problemas de Incontinencia , y en el caso de la Incontinencia urinaria, una muestra de orina puede ser llevado para descartar una infección.

Incluso los medicamentos a veces puede afectar la continencia , así que asegúrese de informar a su médico acerca de todo lo que toma.

En raros casos, la Incontinencia puede ser un síntoma de un problema de salud más grave, como un tumor, y su médico de cabecera lo puede canalizar para otras pruebas para descartar esta posibilidad.

Dependiendo del tipo de Incontinencia que padece, el médico puede referirlo a otro profesional de la salud que está en mejores condiciones para ayudar a resolver el problema, como un urólogo, un fisioterapeuta o una clínica continencia con equipos de diferentes profesionales.

Vejiga y la salud intestinal

Aunque es importante obtener ayuda con cualquier problema de la continencia , hay muchas cosas que todos podemos hacer para reducir o prevenir los síntomas. Consejos para una buena vejiga y la salud del intestino incluyen:

 En raros casos, la incontinencia puede ser un síntoma de un problema de salud más grave.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://lukor.com/blogs/noticiasdehoy/2013/02/03/la-incontinencia/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=la-incontinencia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut