Forum Sport i la Fundació Lagun Cèrcol- Mirada Social han lliurat part de la recaptació de la setena edició de la Kosta Trail a la Fundació Basca d’Esclerosi Múltiple Eugenia Epalza Forum Sport y la Fundación Lagun Aro- Mirada Social han entregado parte de la recaudación de la séptima edición de la Kosta Trail a la Fundación Vasca de Esclerosis Múltiple Eugenia Epalza.

Forum Sport i Seguros Lagun Aro, en representació dels patrocinadors, han lliurat aquest matí, a la Fundació Basca d’Esclerosi Múltiple, Eugenia Epalza, gran part de la recaptació obtinguda en la setena edició de la Kosta Trail , la carrera de muntanya que el passat 10 de juny va recórrer el litoral biscaí amb rècord de participació. En concret, els representants dels patrocinadors han lliurat 11.500 euros al president de la fundació en un acte que ha tingut lloc a la seu de l’entitat situada al barri bilbaí d’Ibarrekolanda.

El president de la Fundació, Javier Ormazabal ha agraït a Forum Sport, a Salomon i a la Fundació els 11.500 euros que es destinaran a finançar els serveis socials i de rehabilitació, així com l’atenció psicològica que la Fundació Basca d’Esclerosi Múltiple ofereix als afectats per aquesta malaltia i als seus familiars.

Els patrocinadors de la prova, representats pel Director de Comunicació i Publicitat de

Forum Sport, Jesús Beamonte; i Gorka Ansuategui, Director de Màrqueting d’Assegurances Lagun Cèrcol, han destacat l’origen de l’aportació: els propis participants de la carrera i marxes de muntanya Kosta Trail, a través de les seves inscripcions.

L’objectiu d’aquesta carrera, que se celebra cada any gràcies al suport també de Salomon, és fomentar l’esport a l’aire lliure i el gaudi de la naturalesa, contribuint al seu torn a una bona causa com és la lluita contra l’esclerosi múltiple, una malaltia neurològica que afecta principalment a adults joves. Més de 3.500 persones van participar en la setena Kosta Trail, superant així la participació de les sis edicions anteriors.

En concret, l’enduriment del recorregut i el desnivell acumulat de la Carrera (30 km) van fer les delícies dels més de 400 participants, mentre que la Marxa Familiar (12 km) i la Marxa de Muntanya (20 km) van congregar a més de 3.000 persones. La propera edició de la Kosta Trail se celebrarà al juny de 2013, amb l’aspiració de superar el nombre de participants.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://desnivel.com/carreras-y-raids/la-kosta-trail-destina-11500-euros-a-la-lucha-contra-la-esclerosis-multiple

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

  Forum Sport y Seguros Lagun Aro , en representación de los patrocinadores, han entregado esta mañana, a la Fundación Vasca de Esclerosis Múltiple, Eugenia Epalza, gran parte de la recaudación obtenida en la séptima edición de la Kosta Trail , la carrera de montaña que el pasado 10 de junio recorrió el litoral vizcaíno con récord de participación. En concreto, los representantes de los patrocinadores han entregado 11.500 euros al presidente de la fundación en un acto que ha tenido lugar en la sede de la entidad situada en el barrio bilbaíno de Ibarrekolanda.

El presidente de la Fundación, Javier Ormazabal ha agradecido a Forum Sport, a Salomon y a la Fundación los 11.500 euros que se destinarán a financiar los servicios sociales y de rehabilitación, así como la atención psicológica que la Fundación Vasca de Esclerosis Múltiple ofrece a los afectados por esta enfermedad y a sus familiares.

Los patrocinadores de la prueba, representados por el Director de Comunicación y Publicidad de Forum Sport, Jesús Beamonte; y Gorka Ansuategui, Director de Marketing de Seguros Lagun Aro, han destacado el origen de la aportación: los propios participantes de la carrera y marchas de montaña Kosta Trail, a través de sus inscripciones.

El objetivo de esta carrera, que se celebra cada año gracias al apoyo también de Salomon, es fomentar el deporte al aire libre y el disfrute de la naturaleza, contribuyendo a su vez a una buena causa como es la lucha contra la esclerosis múltiple, una enfermedad neurológica que afecta principalmente a adultos jóvenes. Más de 3.500 personas participaron en la séptima Kosta Trail, superando así la participación de las seis ediciones anteriores.

En concreto, el endurecimiento del recorrido y el desnivel acumulado de la Carrera (30 km) hicieron las delicias de los más de 400 participantes, mientras que la Marcha Familiar (12 km) y la Marcha de Montaña (20 km) congregaron a más de 3.000 personas. La próxima edición de la Kosta Trail se celebrará en junio de 2013, con la aspiración de superar el número de participantes.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://desnivel.com/carreras-y-raids/la-kosta-trail-destina-11500-euros-a-la-lucha-contra-la-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content