El programa inclou un dinar al frontó Labrit, lliurament de ‘La Mandarra Solidària’ a ADEMNA i sortides pel nucli anticEl programa incluye una comida en el frontón Labrit, entrega de ‘La Mandarra Solidaria’ a ADEMNA y salidas por el Casco Viejo

La penya Oberena celebrarà aquest dissabte el seu 75 aniversari amb un acte al frontó Latrit, al qual s’espera que assisteixin uns 500 oberenistas, en el transcurs del qual s’entregaran “La Mandarra Solidària” 2016 a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Navarra (ADEMNA) .
Per a aquesta commemoració han triat el frontó Labrit, un lloc emblemàtic per a la penya, ja que durant dècades, des de 1954 fins a 1987, va ser la seva seu social.

Al dinar, segons informa la penya en un comunicat, està previst que acudeixi l’alcalde de Pamplona, ​​Joseba Asiron, i la regidora de Cultura Maider Beloki, així com representants del Govern de Navarra, de La Pamplonesa, de la Colla Gegantera i capgrossos, de la Casa de la Misericòrdia i de la resta de penyes.

Així mateix s’espera que acudeixin delegats històrics de la penya, als quals es retrà un homenatge.

Després de dinar, seguint la iniciativa solidària que es va iniciar al 2012, es realitzarà el lliurament de la V edició de “La Mandarra Solidària” a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Navarra.

El programa es completa amb un seguit d’activitats que començaran amb un dinar en els locals de Jarauta 82, abans d’imposar els pañuelicos de la penya als nascuts en l’últim any.

Hi haurà dues sortides per la carrers del casc antic de Pamplona amb la Txaranga Iraunkorrak i Arrosadiako joaldunak, un al matí i una altra a la tarda ia les 14:00 a les portes del Labrit actuarà Oberena Dantza Taldea.

La peña Oberena celebrará este sábado su 75 aniversario con un acto en el frontón Latrit, al que se espera que asistan unos 500 oberenistas, en el transcurso del cual entregarán “La Mandarra Solidaria” 2016 a la Asociación de Esclerosis Múltiple de Navarra (ADEMNA).
Para esta conmemoración han elegido el frontón Labrit, un lugar emblemático para la peña, ya que durante décadas, desde 1954 hasta 1987, fue su sede social.

A la comida, según informa la peña en un comunicado, está previsto que acuda el alcalde de Pamplona, Joseba Asiron, y la concejala de Cultura Maider Beloki, así como representantes del Gobierno de Navarra, de La Pamplonesa, de la Comparsa de Gigantes y Cabezudos, de la Casa de la Misericordia y del resto de peñas.

Asimismo se espera que acudan delegados históricos de la peña, a los que se rendirá un homenaje.

Tras la comida, siguiendo la iniciativa solidaria que se inició en el 2012, se realizará la entrega de la V edición de “La Mandarra Solidaria” a la Asociación de Esclerosis Múltiple de Navarra.

El programa se completa con una serie de actividades que comenzarán con un almuerzo en los locales de Jarauta 82, antes de imponer los pañuelicos de la peña a los nacidos en el último año.

Habrá dos salidas por la calles del Casco Viejo de Pamplona con la Txaranga Iraunkorrak y Arrosadiako Joaldunak, una a la mañana y otra a la tarde y a las 14:00 en las puertas del Labrit actuará Oberena Dantza Taldea.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.noticiasdenavarra.com/2016/06/01/vecinos/pamplona/la-pena-oberena-celebra-este-sabado-su-75-aniversario

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.noticiasdenavarra.com/2016/06/01/vecinos/pamplona/la-pena-oberena-celebra-este-sabado-su-75-aniversario

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content