Un total de 34 entitats i associacions benèfiques van rebre ahir els beneficis econòmics generats per les inscripcions de la VII edició de la Ruta de les Fortaleses. Aquests diners, en total 52.500 euros, anirà destinat a fins socials ia un projecte de desenvolupament ambiental de l’entorn de Cartagena. L’acte es va desenvolupar a la sala d’actes de l’Escola d’Infanteria de Marina General Albacete i Fuster, a l’Algameca. L’esdeveniment va estar presidit per l’Almirall d’Acció Marítima, vicealmirall Manuel de la Puente Mora-Figueroa, i va comptar amb la presència de l’alcalde de Cartagena, José López, i de la regidora de Serveis Socials, Carmen Martín.

López i De la Puente van fer lliurament a les entitats i associacions benèfiques dels xecs amb les quantitats donades. A més, van concedir un premi a la millor fotografia de la VII Ruta de les Fortaleses, que va recaure en Fèlix Alonso Nieto. Els col·laboradors i patrocinadors van rebre, al seu torn, un detall commemoratiu de la competició esportiva. Per finalitzar l’acte, Pablo Garrido Carrasco, atleta de l’associació ASIDO, va rebre una menció especial per la seva participació en la popular cursa d’ultrafons.

Les associacions a què s’ha ajudat són ASIDO, Fundació Cavallets Equinoteràpia, Pablo Ugarte contra el càncer infantil, Menjador solidari Jesús Mestre i Pastor de Càritas, Dames del Carme, Club Esportiu adaptat Icue Cartagena, fibrosi quística de la Regió de Múrcia, AFECTAMUR , Llar Bon Samarità, Congregació de les Germanetes dels Pobres, Hospitalitat Santa Teresa, Projecte Mediambiental, Creu Roja Espanyola, Sant Vicenç de Paül, Esclerosi Múltiple, ASTRADE, ASTEAMUR, APICES, la Huertecica, Rascasa, Telèfon de l’Esperança, Cartagena per la Caritat, Hospital de la Caritat, Apanda, Astus, Botiga Asil de Sant Pere, AFIBROCAR, Associació d’Ajuda i Investigació Trastorns de Personalitat, AIDEMAR, SODICAR, Associació Alzheimer de Cartagena, Llar de la Infància (Casa Bressol), Càritas Cartagena i Banc d’Aliments de Múrcia.

Un total de 34 entidades y asociaciones benéficas recibieron ayer los beneficios económicos generados por las inscripciones de la VII edición de la Ruta de las Fortalezas. Este dinero, en total 52.500 euros, irá destinado a fines sociales y a un proyecto de desarrollo ambiental del entorno de Cartagena. El acto se desarrolló en el salón de actos de la Escuela de Infantería de Marina General Albacete y Fuster, en La Algameca. El evento estuvo presidido por el Almirante de Acción Marítima, vicealmirante Manuel de la Puente Mora-Figueroa, y contó con la presencia del alcalde de Cartagena, José López, y de la concejala de Servicios Sociales, Carmen Martín.

López y De la Puente hicieron entrega a las entidades y asociaciones benéficas de los cheques con las cantidades donadas. Además, concedieron un premio a la mejor fotografía de la VII Ruta de las Fortalezas, que recayó en Félix Alonso Nieto. Los colaboradores y patrocinadores recibieron, a su vez, un detalle conmemorativo de la competición deportiva. Para finalizar el acto, Pablo Garrido Carrasco, atleta de la asociación ASIDO, recibió una mención especial por su participación en la popular carrera de ultrafondo.

Las asociaciones a las que se ha ayudado son ASIDO, Fundación Tiovivo Equinoterapia, Pablo Ugarte contra el cáncer infantil, Comedor solidario Jesús Maestro y Pastor de Cáritas, Damas del Carmen, Club Deportivo Adapatado Icue Cartagena, Fibrosis Quística de la Región de Murcia, AFECTAMUR, Hogar Buen Samaritano, Congregación de las Hermanitas de los Pobres, Hospitalidad Santa Teresa, Proyecto Medioambiental, Cruz Roja Española, San Vicente de Paúl, Esclerosis Múltiple, ASTRADE, ASTEAMUR, APICES, La Huertecica, Rascasa, Teléfono de la Esperanza, Cartagena por la Caridad, Hospital de la Caridad, APANDA, ASTUS, Tienda Asilo de San Pedro, AFIBROCAR, Asociación de Ayuda e Investigación Trastornos de Personalidad, AIDEMAR, SODICAR, Asociación Alzheimer de Cartagena, Hogar de la Infancia (Casa Cuna), Cáritas Cartagena y Banco de Alimentos de Murcia.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.laverdad.es/murcia/deportes/mas-deportes/201606/01/ruta-fortalezas-dona-euros-20160601020334-v.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.laverdad.es/murcia/deportes/mas-deportes/201606/01/ruta-fortalezas-dona-euros-20160601020334-v.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content