• Una característica del Circuit de Carreres Populars Nocturnes des de la seva engegada en el 2014 és dur a terme accions amb finalitats benèfiques

  • Una característica del Circuito de Carreras Populares Nocturnas desde su puesta en marcha en el 2014 es llevar a cabo acciones con fines benéficos

Quan Runner’s Home, organitzador del Circuit de Carreres Populars Nocturnes Diputació, es va proposar la creació del mateix ja va tenir clar que una dels senyals d’identitat que anava a tenir era la solidaritat. Després quan Luis Adsuara va plantejar aquesta acció als patrocinadors del mateix –Diputació, el periòdic Mediterrani i la Fundació Trinidad Alfonso–, aquests van recolzar aquesta iniciativa.
Per aquest motiu i igual que ha succeït en les dues edicions anteriors, el caràcter benèfic estarà present en cadascuna de les cinc carreres que es disputaran durant els propers mesos de juliol, agost i setembre en les poblacions de la província que alberguen aquest certamen.

Així, tant a Orpesa com en el Grau de Castelló, Vinaròs, Benicàssim i Peníscola, una associació obtindrà part del cost de la inscripció, la qual cosa suposarà una ajuda important per continuar llançat diferents projectes en benefici de les persones que ho necessiten i per les quals treballa cada entitat.

sis associacions // A l’apartat de la solidaritat també hi ha un novetat en aquesta edició, ja que es beneficiarà una associació més que el passat any. Malgrat que hi ha el mateix nombre de carreres, els organitzadors han volgut que a Benicàssim –és la més multitudinària i la participació s’aproxima als 2.000 atletes– la part que es destini a finalitats solidàries es reparteixi entre l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló i l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer (AFA), que s’uneix a la iniciativa en la present edició.

En la resta de proves seguiran les mateixes entitats. A Orpesa es donarà a Creu Vermella Espanyola, en el Grau de Castelló serà per a l’Associació de pares i amics dels sords (ASPES), a Vinaròs anirà dirigit a la AECC, mentre a Peníscola seran per al Telèfon de l’Esperança. H

Cuando Runner’s Home, organizador del Circuito de Carreras Populares Nocturnas Diputación, se propuso la creación del mismo ya tuvo claro que una de las señas de identidad que iba a tener era la solidaridad. Luego cuando Luis Adsuara planteó esta acción a los patrocinadores del mismo –Diputación, el periódico Mediterráneo y la Fundación Trinidad Alfonso–, estos respaldaron esta iniciativa.
Por este motivo y al igual que ha sucedido en las dos ediciones anteriores, el carácter benéfico estará presente en cada una de las cinco carreras que se disputarán durante los próximos meses de julio, agosto y septiembre en las poblaciones de la provincia que albergan este certamen.

Así, tanto en Orpesa como en el Grao de Castellón, Vinaròs, Benicàssim y Peñíscola, una asociación obtendrá parte del coste de la inscripción, lo que supondrá una ayuda importante para continuar lanzado diferentes proyectos en beneficio de las personas que lo necesitan y por las que trabaja cada entidad.

seis asociaciones // En el apartado de la solidaridad también hay un novedad en esta edición, puesto que se beneficiará una asociación más que el pasado año. Pese a que hay el mismo número de carreras, los organizadores han querido que en Benicàssim –es la más multitudinaria y la participación se aproxima a los 2.000 atletas– la parte que se destine a fines solidarios se reparta entre la Asociación de Esclerosis Múltiple de Castellón y la Asociación de Familiares de enfermos de Alzhéimer (AFA), que se une a la iniciativa en la presente edición.

En el resto de pruebas seguirán las mismas entidades. En Orpesa se donará a Cruz Roja Española, en el Grao de Castellón será para la Asociación de padres y amigos de los sordos (ASPAS), en Vinaròs irá dirigido a la AECC, mientras en Peñíscola serán para el Teléfono de la Esperanza. H

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/deportes/solidaridad-sus-mejores-senas-identidad_992164.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/deportes/solidaridad-sus-mejores-senas-identidad_992164.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content