El tractament amb toxina botulínica provoca una notable millorança en la incontinència urinària dels pacients amb esclerosi múltiple, segons l’Observatori Nacional de la Incontinència. Aquesta patologia està freqüentment relacionada amb la incontienencia a causa de la hiperactivitat del múscul detrusor de la bufeta.El tratamiento con toxina botulínica provoca una notable mejoría en la incontinencia urinaria de los pacientes con esclerosis múltiple, según el Observatorio Nacional de la Incontinencia. Esta patología está frecuentemente relacionada con la incontienencia debido a la hiperactividad del músculo detrusor de la vejiga.La esclerosisis múltiple és una malaltia crònica en la qual apareixen lesions degeneratives i desmielinizantes en el sistema nerviós central. Els símptomes són diversos, com també ho són les alteracions de les funcions corporals. Una d’elles es produeix en els senyals nerviosos necessaris per al control de la micció, la qual cosa provoca incontinència.
No obstant això, un estudi recent ha demostrat que l’administració d’injeccions intravesicales de toxina botulínica en pacients amb esclerosi múltiple “millora la qualitat de vida d’aquests pacients” perquè redueix els problemes d’incontinència, explica la cap de secció del Servei de Ginecologia de l’Hospital Universitari de Guadalajara, secretària de la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia (SEGO) i membre permanent de l’Observatori Nacional de la Incontinència (ONI), María Jesús Cancel·lo Hidalgo.
El tractament té “efectes temporals”, per la qual cosa “és necessari repetir-ho”, explica Cancel·lo Hidalgo. El període comprès entre les administracions de les dosis va ser de 12 a 13 mesos en molts dels pacients.
INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.salut.org/post/106896
TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor
La esclerosisis múltiple es una enfermedad crónica en la que aparecen lesiones degenerativas y desmielinizantes en el sistema nervioso central. Los síntomas son diversos, como también lo son las alteraciones de las funciones corporales. Una de ellas se produce en las señales nerviosas necesarias para el control de la micción, lo que provoca incontinencia.
Sin embargo, un estudio reciente ha demostrado que la administración de inyecciones intravesicales de toxina botulínica en pacientes con esclerosis múltiple “mejora la calidad de vida de estos pacientes” porque reduce los problemas de incontinencia, explica la jefa de sección del Servicio de Ginecología del Hospital Universitario de Guadalajara, secretaria de la Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia (SEGO) y miembro permanente del Observatorio Nacional de la Incontinencia (ONI), María Jesús Cancelo Hidalgo.
El tratamiento tiene “efectos temporales”, por lo que “es necesario repetirlo”, explica Cancelo Hidalgo. El periodo comprendido entre las administraciones de las dosis fue de 12 a 13 meses en muchos de los pacientes.
INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE: