L’acte central d’ahir va ser l’ofici més gran i avui se celebrarà l’homenatge a la Tercera Edat

El acto central de ayer fue el oficio mayor y hoy se celebrará el homenaje a la Tercera Edad

Avui finalitzen les festes patronals de Santa Eugènia. L’acte central del dia serà l’homenatge als majors de la localitat, on per unes hores, l’alcalde cedeix la seva vara de comandament a la persona gran del poble, convidant a presidir l’acte juntament amb el responsable municipal.

La festa tindrà lloc a les set de la tarda, un cop finalitzada la missa en honor de la gent gran. Durant l’acte d’homenatge, els assistents a l’acte podran gaudir de les actuació del grup musical els Valldemossa.

A dos quarts d’onze de la nit tindrà lloc el concurs de playback, el qual posarà punt final, juntament amb els focs artificials de mitjanit, a les festes populars de la localitat.

Dels actes celebrats durant aquest cap de setmana, cal destacar, la tremponada popular, que es va celebrar divendres passat, al pati del col·legi, amb l’assistència de més de mil persones.

L’acte era solidari, ja que el preu del tiquet era d’un euro i estava destinat a sufragar despeses de l’Associació Balear de l’Esclerosi Múltiple (ABDEM).

Dissabte a la tarda i organitzat pels quintos de l’any 1995, es van efectuar les tradicionals corregudes de joies, un dels actes més populars de les festes en molts pobles.

Per finalitzar les celebracions del dissabte, va tenir lloc una obra de teatre al pati del col·legi, punt central de les festes de la localitat.

Ofici major
Ahir, diumenge, a la tarda es va celebrar la Missa major en honor de la patrona, Santa Eugènia, per posteriorment, i un cop finalitzat l’ofici, dur-se a terme una degustació de coques, elaborades per les integrants de l’Associació de les mestresses de Casa de la localitat. La degustació va tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament i els veïns que van acudir van poder degustar les diferents tipus de coques que havien realitzat les mestresses de casa.

Hoy finalizan las fiestas patronales de santa Eugènia. El acto central del día será el homenaje a los mayores de la localidad, donde por unas horas, el alcalde cede su vara de mando a la persona mayor del pueblo, invitando a presidir el acto junto con el responsable municipal.

La fiesta tendrá lugar a las siete de la tarde, una vez finalizada la misa en honor de los mayores. Durante el acto de homenaje, los asistentes al acto podrán disfrutar de las actuación del grupo musical los Valldemossa.

A las diez y media de la noche tendrá lugar el concurso de playback, el cual pondrá punto final, junto con los fuegos artificiales de medianoche, a las fiestas populares de la localidad.

De los actos celebrados durante este fin de semana, cabe destacar, la tremponada popular, que se celebró el pasado viernes, en el patio del colegio, con la asistencia de más de mil personas.

El acto era solidario, ya que el precio del tiquet era de un euro y estaba destinado a sufragar gastos de la Asociación Balear de la Esclerosis Múltiple (ABDEM).

El sábado por la tarde y organizado por los quintos del año 1995, se efectuaron las tradicionales corregudes de joies, uno de los actos más populares de las fiestas en muchos pueblos.

Para finalizar las celebraciones del sábado, tuvo lugar una obra de teatro en el patio del colegio, punto central de las fiestas de la localidad.

Oficio mayor
Ayer, domingo, por la tarde se celebró la Misa mayor en honor de la patrona, Santa Eugènia, para posteriormente, y una vez finalizado el oficio, llevarse a cabo una degustación de coques, elaboradas por las integrantes de la Asociación de las Mestresses de Casa de la localidad. La degustación tuvo lugar en la plaza del Ayuntamiento y los vecinos que acudieron pudieron degustar las distintos tipos de coques que habían realizado las amas de casa.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2016/08/08/tremponada-popular-congrego-1000-comensales/1140441.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2016/08/08/tremponada-popular-congrego-1000-comensales/1140441.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content