La Universitat Jaume I, amb motiu del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, participa novament en el projecte “Banya’t per l’esclerosi múltiple” de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló. Aquest projecte es duu a terme en diferents piscines de la província de Castelló com a Nules, Vila-real, Borriana, la Vall d’Uixó, Sogorb, Onda, Benicàssim i Castelló.  La Universitat Jaume I, con motivo del Día Mundial de la Esclerosis Múltiple, participa nuevamente en el proyecto “Banya’t per l’esclerosi múltiple” de la Asociación de Esclerosis Múltiple de Castellón. Este proyecto se lleva a cabo en diferentes piscinas de la provincia de Castellón como en Nules, Vila-real, Burriana, la Vall d’Uixó, Sogorb, Onda, Benicàssim y Castellón.

Durant la setmana del 23 al 28 d’abril del 2012 es permetrà l’accés lliure a la piscina del Campus del Riu Sec aportant la quantitat de 6 euros, que es destinaran a aquesta causa. En la piscina es repartiran samarretes commemoratives ensenyant el rebut corresponent a l’ingrés de tal quantitat (número de compte de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló: 3082-1007-94-1004263123 RURALCAIXA).

L’objectiu d’aquesta activitat és comptabilitzar el nombre de metres nedats entre tots els participants del projecte i ser capaços de recórrer la major distància possible per aquesta causa. Seria tot un èxit arribar a qualsevol illa propera al nostre territori com les Columbretes (48,2 km), Eivissa (206 km) o Mallorca (218km).

Durant tota la setmana s’oferirà informació referent a la malaltia en taules disposades en la piscina coberta de la UJI i els participants que ho desitgin podran col·laborar comprant marxandatge de l’associació. També es poden donar donatius lliures al compte facilitat.

Finalment, es realitzarà un sorteig de 10 accessos gratuïts a les instal·lacions esportives a triar fins al 31 de juliol entre els participants.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elperiodic.com/pcastellon/noticias/169882_suma-celebracion-nueva-edicion-banyat-lesclerosi-multiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

  Durante la semana del 23 al 28 de abril del 2012 se permitirá el acceso libre a la piscina del Campus del Riu Sec aportando la cantidad de 6 euros, que se destinarán a esta causa. En la piscina se repartirán camisetas conmemorativas enseñando el recibo correspondiente al ingreso de tal cantidad (número de cuenta de la Asociación de Esclerosis Múltiple de Castellón: 3082-1007-94-1004263123 RURALCAIXA).

El objetivo de esta actividad es contabilizar el número de metros nadados entre todos los participantes del proyecto y ser capaces de recorrer la mayor distancia posible por esta causa. Sería todo un éxito llegar a cualquier isla próxima a nuestro territorio como las Columbretes (48,2 km), Ibiza (206 km) o Mallorca (218km).

Durante toda la semana se ofrecerá información referente a la enfermedad en mesas dispuestas en la piscina cubierta de la UJI y los participantes que lo deseen podrán colaborar comprando merchandising de la asociación. También se pueden dar donativos libres a la cuenta facilitada.

Finalmente, se realizará un sorteo de 10 accesos gratuitos a las instalaciones deportivas a elegir hasta el 31 de julio entre los participantes.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elperiodic.com/pcastellon/noticias/169882_suma-celebracion-nueva-edicion-banyat-lesclerosi-multiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content