Integrarà els serveis assistencials amb les àrees d’investigació i docència.Integrará los servicios asistenciales con las áreas de investigación y docencia.

El Servei Català de la Salut, l’Institut Català de Salut i la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) han posat en marxa el nou CEMCAT (Centre d’esclerosi Múltiple de Catalunya) , un centre d’atenció ubicat al recinte de l’hospital públic Vall D Hebron , de Barcelona. El centre, l’obertura estava prevista per avui, concentrarà l’activitat dels seus promotors relacionada amb les malalties neuroimmunològiques , fonamentalment esclerosi múltiple. Es tracta d’un edifici de nova construcció (tot i que ha aprofitat part d’unes antigues instal · lacions del recinte de la Vall d’Hebron), que disposa de 1.800 m2 repartits en tres plantes . El gruix de la inversió ha estat absorbida per Salut. El complex inclou el denominat “laboratori de vida independent” , un espai de 35 m2 que simula un apartament automatitzat dividit en diferents estades, en el qual es mostrarà a persones amb diferents nivells de discapacitat la forma d’adaptar els seus moviments.

El nou centre neix d’ un projecte de gestió compartida entre el CatSalut, l’ICS i la Fundació Esclerosi Múltiple , amb la idea d’integrar en un mateix espai físic l’activitat assistencial (s’ha ubicat el servei de neurologia i neuroinmulnología clínica de la Vall d’ Hebron i l’hospital de dia de neurorehabilitació de la FEM) amb les àrees d’investigació i la docència. Es tractarà des del diagnòstic i la descripció de mecanismes, l’etiologia i epidemiologia, fins al tractament simptomàtic. El centre està dirigit pel doctor Xavier Montalbán, doctor en medicina i cirurgia, especialista en neurologia, per la Universitat Autònoma de Barcelona i director de l’àrea de neurologia i neuroimmunologia l’Hospital Vall d’Hebron.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.alimarket.es/noticia/114640/El-nuevo-Centro-de-Esclerosis-Multiple-de-Cataluna-abre-sus-puertas

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

El Servei Català de la Salut, el Institut Català de Salut y la Fundación Esclerosis Múltiple (FEM) han puesto en marcha el nuevo Cemcat (Centre d’esclerosi Múltiple de Catalunya), un centro de atención ubicado en el recinto del hospital público Vall D’Hebron, de Barcelona. El centro, cuya apertura estaba prevista para hoy, concentrará la actividad de sus promotores relacionada con las enfermedades neuroinmunológicas, fundamentalmente esclerosis múltiple. Se trata de un edificio de nueva construcción (aunque ha aprovechado parte de unas antiguas instalaciones del recinto del Vall d’Hebron), que dispone de 1.800 m2 repartidos en tres plantas. El grueso de la inversión ha sido absorbida por Salut. El complejo incluye el denominado “laboratorio de vida independiente”, un espacio de 35 m2 que simula un apartamento automatizado dividido en distintas estancias, en el que se mostrará a personas con distintos niveles de discapacidad la forma de adaptar sus movimientos.

El nuevo centro nace de un proyecto de gestión compartida entre el CatSalut, el ICS y la Fundación Esclerosis Múltiple, con la idea de integrar en un mismo espacio físico la actividad asistencial (se ha ubicado el servicio de neurología y neuroinmulnología clínica del Vall d’Hebron y el hospital de día de neurorehabilitación de la FEM) con las áreas de investigación y la docencia. Se tratará desde el diagnóstico y la descripción de mecanismos, la etiología y epidemiología, hasta el tratamiento sintomático. El centro está dirigido por el doctor Xavier Montalbán, doctor en medicina y cirugía, especialista en neurología, por la Universidad Autónoma de Barcelona y director del área de neurología y neuroinmunología del Hospital Vall d’Hebron.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.alimarket.es/noticia/114640/El-nuevo-Centro-de-Esclerosis-Multiple-de-Cataluna-abre-sus-puertas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut