Un assaig clínic avaluarà si la vitamina D pot ajudar a combatre l’esclerosi múltiple (EM).

Si té èxit, els investigadors diuen que el judici podria obrir la porta a un tractament que és 100 vegades més barat que els fàrmacs disponibles.

L’assaig de $ 2 milions, anunciat avui pel MS Research Austràlia, començarà el reclutament en Victoria, NSW, Tasmània i Nova Zelanda a partir d’abril.  Un ensayo clínico evaluará si la vitamina D puede ayudar a combatir la esclerosis múltiple (EM).

Si tiene éxito, los investigadores dicen que el juicio podría abrir la puerta a un tratamiento que es 100 veces más barato que los fármacos disponibles.

El ensayo de $ 2 millones, anunciado hoy por el MS Research Australia, comenzará el reclutamiento en Victoria, NSW, Tasmania y Nueva Zelanda a partir de abril.

Els investigadors esperen trobar 150 persones amb els primers o amb la sospita de símptomes de EM i posar-los diferents dosis de vitamina D .

“Si podem… veure si això realment frena el progrés o deté el progrés, i que en realitat no tenen EM, llavors sabem que la vitamina D està tenint efecte”, va dir el CEO d’I M Research Austràlia Jeremy Wright.

La vitamina A, que pot obtenir-se de la llum solar i alguns aliments, està guanyant credibilitat com un tractament eficaç en la prevenció de la EM.

Però tota l’evidència fins al moment ha estat circumstancial, va dir el Sr. Wright.
“Si podem demostrar l’eficàcia que anem a arribar a un tractament que, es creu, és aproximadament 100 vegades més barat que els tractaments actuals”, va dir el Sr. Wright.
“Però no va a ser un tractament individual. S’unirà als altres tractaments i afegirà efectes, és el que esperem.”

Va dir que s’espera que l’estudi es mostrearán alguns resultats en cinc anys.
Alguns australians 20.000 són diagnosticades amb esclerosi múltiple, una malaltia incurable que ataca el sistema nerviós central i pot causar disfunció de la bufeta, espasticidad, depressió i problemes cognitius.

Font: The Australian © 2012 The Australian (23/02/12)

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981
 TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Los investigadores esperan encontrar 150 personas con los primeros o con la sospecha de síntomas de  EM y ponerles  diferentes dosis de vitamina D .

“Si podemos… ver  si eso realmente frena el progreso o detiene el progreso, y que en realidad no tienen EM, entonces sabemos que la vitamina D está teniendo efecto”, dijo el CEO de E M Research Australia Jeremy Wright.

La vitamina A, que puede obtenerse de la luz solar y algunos alimentos, está ganando credibilidad como un tratamiento eficaz en la prevención de la EM.

Pero toda la evidencia hasta el momento ha sido circunstancial, dijo el Sr. Wright.

“Si podemos demostrar la eficacia que vamos a llegar a un tratamiento que, se cree, es aproximadamente 100 veces más barato que los tratamientos actuales”, dijo el Sr. Wright.

“Pero no va a ser un tratamiento individual. Se unirá a los otros tratamientos y añadirá efectos, es lo que esperamos.”

Dijo que se espera que el estudio se mostrearán algunos resultados en cinco años.

Algunos australianos 20.000 son diagnosticadas con esclerosis múltiple, una enfermedad incurable que ataca el sistema nervioso central y puede causar disfunción de la vejiga, espasticidad, depresión y problemas cognitivos.

Fuente: The Australian © 2012 The Australian (23/02/12)

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

 

http://www.msrc.co.uk/index.cfm?fuseaction=show&pageid=2479&CFID=4728623&CFTOKEN=30016981

TRADUCIDO AUTOMÁTICAMENTE POR:
LA BARRA DE GOOGLE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content