La XVI Festa de la Solidaritat, celebrada aquest passat dissabte en Torrecilla en Cameros, va aconseguir recaptar uns 24.500 euros que es destinaran al projecte de rehabilitació en domicilis que desenvolupa l’Associació De La Rioja d’Esclerosi Múltiple amb 30 afectats per aquesta malaltia a La Rioja. La XVI Fiesta de la Solidaridad, celebrada este pasado sábado en Torrecilla en Cameros, logró recaudar unos 24.500 euros que se destinarán al proyecto de rehabilitación en domicilios que desarrolla la Asociación Riojana de Esclerosis Múltiple con 30 afectados por esta enfermedad en La Rioja.

Els 24.500 euros constitueixen la segona xifra més alta assolida en aquest esdeveniment en els seus setze anys d’història. Només en el 2007 es va aconseguir una quantia major -27.000 euros-, quan el fons es va dirigir a ajudar a la iniciativa liderada per un missioner torrecillano a Benín. L’alcalde de Torrecilla, Sergio Martínez Astola, va expressar ahir la seva satisfacció per la solidaritat mostrada pels veïns, que es va traduir en tan engruixada xifra. «Cal valorar-la especialment, donat el context de crisi en què ens trobem», va subratllar.

Torrecilla va ser escenari el dissabte d’un extraordinari ambienti gràcies l’esforç de tot el poble.

 INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://news.google.es/nwshp?hl=es&tab=wn&q=esclerosis%20m%C3%BAltiple

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

Los 24.500 euros constituyen la segunda cifra más alta lograda en este evento en sus dieciséis años de historia. Sólo en el 2007 se consiguió una cuantía mayor -27.000 euros-, cuando el fondo se dirigió a ayudar a la iniciativa liderada por un misionero torrecillano en Benin. El alcalde de Torrecilla, Sergio Martínez Astola, expresó ayer su satisfacción por la solidaridad mostrada por los vecinos, que se tradujo en tan abultada cifra. «Hay que valorarla especialmente, dado el contexto de crisis en que nos encontramos», subrayó.

 Torrecilla fue escenario el sábado de un extraordinario ambiente gracias el esfuerzo de todo el pueblo.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://news.google.es/nwshp?hl=es&tab=wn&q=esclerosis%20m%C3%BAltiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content