La regidora adscrita a l’àrea de Participació Ciutadana, Susana Casanova, ha presentat avui la gala i el concert benèfic que farà el proper dimarts 18 de desembre la associació d’Esclerosi Múltiple (Ampemna) al Palau d’Exposicions i Congressos d’Estepona a partir de les 20.30 hores de la tarda. L’edil ha assenyalat que el consistori ha cedit.  La concejala adscrita al área de Participación Ciudadana, Susana Casaño, ha presentado hoy la gala y el concierto benéfico que celebrará el próximo martes 18 de diciembre la asociación de Esclerosis Múltiple (Ampemna) en el Palacio de Exposiciones y Congresos de Estepona a partir de las 20.30 horas de la tarde. La edil ha señalado que el Consistorio ha cedido.

De manera gratuïta aquest espai municipal perquè “permetrà recaptar fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia”.

La presidenta de Ampemna, Dulce Còrdova, ha agraït que l’Ajuntament hagi posat a disposició de l’associació tots els mitjans materials i humans necessaris perquè es pugui celebrar aquest esdeveniment que congregarà a un nombre important d’artistes, entre els quals destacarà el compositor David de Maria o el popular King Àfrica. Durant la vetllada també actuaran Projecte Follet, La Negra Mayté, Sandra Polop o Joan Delola, entre d’altres.

El preu per al sopar és de 120 euros i les persones que només vulguin anar al concert podran adquirir les entrades per 30 euros a El Corte Inglés.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE

http://www.iestepona.es/actualidad/estepona/5574-el-ayuntamiento-colabora-con-la-gala-y-el-concierto-organizados-por-la-asociacion-de-esclerosis-multiple

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

De forma gratuita este espacio municipal porque “permitirá recaudar fondos para las personas que sufren esta enfermedad”.

La presidenta de Ampemna, Dulce Córdoba, ha agradecido que el Ayuntamiento haya puesto a disposición de la asociación todos los medios materiales y humanos necesarios para que se pueda celebrar este evento que congregará a un número importante de artistas, entre los que destacará el compositor David de María o el popular King África. Durante la velada también actuarán Proyecto Duende, La Negra Mayté, Sandra Polop o Juan Delola, entre otros.

El precio para la cena es de 120 euros y las personas que solo quieran acudir al concierto podrán adquirir las entradas por 30 euros en El Corte Inglés.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.iestepona.es/actualidad/estepona/5574-el-ayuntamiento-colabora-con-la-gala-y-el-concierto-organizados-por-la-asociacion-de-esclerosis-multiple

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut