L’alcalde de Burgos, Javier Lacalle, ha renovat aquest divendres els convenis de col·laboració amb diverses entitats socials de la ciutat, als quals s’ha destinat un total de 137.000 euros per al desenvolupament de diversos programes. El alcalde de Burgos, Javier Lacalle, ha renovado este viernes los convenios de colaboración con varias entidades sociales de la ciudad, a los que se ha destinado un total de 137.000 euros para el desarrollo de diversosprogramas.

En concret, es beneficiaran d’aquestes subvencions la Fundació Tutelar Feclem, l’Associació de Persones amb Malaltia Mental, Familiars i Amics (Prosame), l’Associació de Familiars i Afectats d’Esclerosi Múltiple de Burgos, l’Associació de Persones Sordes de Burgos ‘Fra Pedro Ponce de León’ i l’Associació de Pares de Nens Afectats a la Síndrome de Down de Burgos.

D’una banda, Prosame rebrà 52.200 euros per a l’engegada de diversos programes formatius i d’orientació, així com per al manteniment del seu pis d’acolliment i el desenvolupament d’iniciatives en el seu centre d’activitats.

Per la seva banda, l’Associació de Pares de Nens Afectats a la Síndrome de Down percebrà 43.200 euros, que es destinaran al desenvolupament de tres programes de suport, oci i autonomia personal, a més del seu servei d’habilitats d’oci i temps lliure.

A l’Associació de Persones Sordes de Burgos ‘Fra Ponce de León’ es destinaran 17.965 euros per al desenvolupament d’un servei d’interpretació de llengua de signes, mentre que l’Associació de Familiars i Afectats per Esclerosi Múltiple de Burgos rebrà 18.450 euros, que serviran per a l’execució de diferents serveis d’informació, suport i fisioteràpia.

Finalment, la Fundació Tutelar Feclem percebrà 5.000 euros, que emprarà en el desenvolupament d’un servei d’atenció i tutela de persones afectades per malalties mentals.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.lavanguardia.com/local/20120831/54344019898/el-ayuntamiento-de-burgos-destina-137-000-euros-al-desarrollo-de-programas-de-entidades-sociales.html

 

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

En concreto, se beneficiarán de estas subvenciones la Fundación Tutelar Feclem, la Asociación de Personas con Enfermedad Mental, Familiares y Amigos (Prosame), la Asociación de Familiares y Afectados de Esclerosis Múltiple de Burgos, la Asociación de Personas Sordas de Burgos ‘Fray Pedro Ponce de León’ y la Asociación de Padres de Niños Afectados al Síndrome de Down de Burgos.

Por un lado, Prosame recibirá 52.200 euros para la puesta en marcha de diversos programas formativos y de orientación, así como para el mantenimiento de su piso de acogida y el desarrollo de iniciativas en su centro de actividades.

Por su parte, la Asociación de Padres de Niños Afectados al Síndrome de Down percibirá 43.200 euros, que se destinarán al desarrollo de tres programas de apoyo, ocio y autonomía personal, además de a su servicio de habilidades de ocio y tiempo libre.

A la Asociación de Personas Sordas de Burgos ‘Fray Ponce de León’ se destinarán 17.965 euros para el desarrollo de un servicio de interpretación de lengua de signos, mientras que la Asociación de Familiares y Afectados por Esclerosis Múltiple de Burgos recibirá 18.450 euros, que servirán para la ejecución de diferentes servicios de información, apoyo y fisioterapia.

Finalmente, la Fundación Tutelar Feclem percibirá 5.000 euros, que empleará en el desarrollo de un servicio de atención y tutela de personas afectadas por enfermedades mentales.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.lavanguardia.com/local/20120831/54344019898/el-ayuntamiento-de-burgos-destina-137-000-euros-al-desarrollo-de-programas-de-entidades-sociales.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content