L’lcalde de Toledo, Emiliano García-Page, va manifestar ahir el seu rebuig a introduir en la sanitat el concepte de rendibilitat, perquè llavors tindrà «millor salut qui tingui millor butxaca». García-Page va fer aquesta reflexió durant les seves paraules d’agraïment a l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Toledo (ADEM-TO) que li ha fet entrega del Premi de l’Esperança 2012 pel suport i la proximitat del consistori amb els malalts i les seves famílies.  El alcalde de Toledo, Emiliano García-Page, manifestó ayer su rechazo a introducir en la sanidad el concepto de rentabilidad, porque entonces tendrá «mejor salud quien tenga mejor bolsillo». García-Page hizo esta reflexión durante sus palabras de agradecimiento a la Asociación de Esclerosis Múltiple de Toledo (ADEM-TO) que le ha hecho entrega del Premio de la Esperanza 2012 por el apoyo y la cercanía del consistorio con los enfermos y sus familias.
L’alcalde ha advocat perquè la crisi econòmica no porti a introduir conceptes de rendibilitat fins al tractament de la malaltia, i va manifestar el seu enuig cada vegada que sent «que els centres d’urgències als pobles no són rendibles o que l’hospital no és rendible ». Per al regidor toledà, l’Administració pública no neix per ser rendible. «Jo no vull que sigui rendible, perquè si és rendible tindrà millor salut qui tingui millor butxaca, i no es tracta d’això, es tracta d’atendre la seguretat en la malaltia, per al que té més i per al que té menys», va dir.

L’alcalde va assegurar als membres de l’associació d’esclerosi múltiple que des de l’Ajuntament es pot aportar més o menys depenent de com estigui la situació, però que si aquesta empitjorés «l’últim» que retallaria seria la prestació de serveis socials. Perquè, a més, va dir l’alcalde, els ajuntaments són les finestretes de primera mà a què es dirigeixen els ciutadans quan necessiten atenció social.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.abc.es/toledo/20130126/abcp-alcalde-recibe-premio-asociacion-20130126.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

El alcalde abogó por que la crisis económica no lleve a introducir conceptos de rentabilidad hasta en el tratamiento de la enfermedad, y manifestó su enfado cada vez que oye «que los centros de urgencias en los pueblos no son rentables o que el hospital no es rentable». Para el regidor toledano, la Administración pública no nace para ser rentable. «Yo no quiero que sea rentable, porque si es rentable tendrá mejor salud quien tenga mejor bolsillo, y no se trata de eso, se trata de atender la seguridad en la enfermedad, para el que tiene más y para el que tiene menos», dijo.

El alcalde aseguró a los miembros de la asociación de esclerosis múltiple que desde el Ayuntamiento se puede aportar más o menos dependiendo de cómo esté la situación, pero que si ésta empeorara «lo último» que recortaría sería la prestación de servicios sociales. Porque, además, dijo el alcalde, los ayuntamientos son las ventanillas de primera mano a las que se dirigen los ciudadanos cuando necesitan atención social.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.abc.es/toledo/20130126/abcp-alcalde-recibe-premio-asociacion-20130126.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content