L’alcaldessa de Logroño, Cuca Gamarra, presideix aquest dilluns a les 12,00 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Logroño, la lectura del manifest elaborat pel CERMI Autonòmic de la Rioja amb motiu del ‘Dia Europeu i Internacional de les Persones amb Discapacitat ‘.

  LOGROÑO, 02 (EUROPA PRESS)  La alcaldesa de Logroño, Cuca Gamarra, preside este lunes a las 12,00 horas en el salón de plenos del Ayuntamiento de Logroño, la lectura del manifiesto elaborado por el CERMI Autonómico de La Rioja con motivo del ‘Día Europeo e Internacional de las Personas con Discapacidad’.

LOGROÑO, 02 (EUROPA PRESS)

Aquest dilluns es commemora el ‘Dia internacional i Europeu de les Persones amb Discapacitat’ promogut per l’ONU l’any 1992. Una iniciativa amb la qual els ciutadans amb discapacitat i les seves famílies recorden i reclamen als poders públics ia la societat en el seu conjunt la necessitat de prendre consciència i adoptar mesures transformadores, en tots els plans, que garanteixin la igualtat de tracte i oportunitats, la equitat, l’accés i el dret a la inclusió en la comunitat, i acabin amb les discriminacions de tota índole que encara pateix aquest grup social.

A més, amb motiu de la celebració d’aquest dia, a partir de les 17,00 hores, a la cafeteria de l’Ajuntament de Logronyo, s’oferirà un Cafè d’Experiències amb el lema ‘L’ús de les persones amb discapacitat’.

Durant la sessió intervindran Bernabé Palacín, director general de Contractació de l’Ajuntament de Logronyo, Juan Antonio Sabanza, funcionari de la Conselleria d’Administració Pública i Hisenda; Sara Fernández García, tècnic d’Integració Laboral de COCEMFE-la Rioja sense Barreres (Programa Incorpora); Juan Antonio Solanas Jiménez, director del Gran hotel AC La Rioja; Mercedes García Laso, Psicòloga Clínica; Alberto Pellejero García, director de la Fundació ASPREM-ASPRODEMA OCUPACIÓ-, i Arantxa Alonso Algarabide, directora del Centre FSC-Inserta a La Rioja.

La regidora de Família i Política Social, Paloma Corres, serà l’encarregada de moderar la taula.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/espana/noticias/4442558/12/12/La-alcaldesa-de-Logrono-preside-la-lectura-del-manifiesto-elaborado-por-el-CERMI-con-motivo-del-Dia-de-la-Discapacidad.html

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Este lunes se conmemora el ‘Día internacional y Europeo de las Personas con Discapacidad’ promovido por la ONU en el año 1992. Una iniciativa con la que los ciudadanos con discapacidad y sus familias recuerdan y reclaman a los poderes públicos y a la sociedad en su conjunto la necesidad de tomar conciencia y adoptar medidas transformadoras, en todos los planos, que garanticen la igualdad de trato y oportunidades, la equidad, el acceso y el derecho a la inclusión en la comunidad, y acaben con las discriminaciones de toda índole que todavía sufre este grupo social.

Además, con motivo de la celebración de este día, a partir de las 17,00 horas, en la cafetería del Ayuntamiento de Logroño, se ofrecerá un Café de Experiencias bajo el lema ‘El empleo de las personas con discapacidad’.

Durante la sesión intervendrán Bernabé Palacín, director general de Contratación del Ayuntamiento de Logroño; Juan Antonio Sabanza, funcionario de la Consejería de Administración Pública y Hacienda; Sara Fernández García, técnico de Integración Laboral de COCEMFE-La Rioja sin Barreras (Programa Incorpora); Juan Antonio Solanas Jiménez, director del Gran hotel AC La Rioja; Mercedes García Laso, Psicóloga Clínica; Alberto Pellejero García, director de la Fundación ASPREM -ASPRODEMA EMPLEO-, y Arantxa Alonso Algarabide, directora del Centro FSC- Inserta en La Rioja.

La concejal de Familia y Política Social, Paloma Corres, será la encargada de moderar la mesa.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://ecodiario.eleconomista.es/espana/noticias/4442558/12/12/La-alcaldesa-de-Logrono-preside-la-lectura-del-manifiesto-elaborado-por-el-CERMI-con-motivo-del-Dia-de-la-Discapacidad.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut