R.F.M. PALMA Els impagaments del Institut Mallorquí d´Afers Socials portarà a l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple al tancament, així ho denuncia el gerent Colau Terrassa. Avui els membres d’aquesta organització celebren una assemblea per tractar els comptes de l’entitat i plantejar què fan de cara al futur. Des de l’estiu passat, Abdem no cobra els serveis que té concertats amb el Institut Mallorquí d´Afers Socials, que depèn del Consell de Mallorca. Terrassa lamenta que ja no tenen recursos per fer front a les nòmines del personal. Assegura que des de la institució insular els prometen que faran un pagament però la realitat és que no poden afrontar les despeses d’aquest mes.R.F.M. PALMA Los impagos del Institut Mallorquí d´Afers Socials llevará a la Asociación Balear de Esclerosis Múltiple al cierre, así lo denuncia el gerente Colau Terrassa. Hoy los miembros de esta organización celebran una asamblea para tratar las cuentas de la entidad y plantear qué hacen de cara al futuro. Desde el verano pasado, Abdem no cobra los servicios que tiene concertados con el Institut Mallorquí d´Afers Socials, que depende del Consell de Mallorca. Terrassa lamenta que ya no tienen recursos para hacer frente a las nóminas del personal. Asegura que desde la institución insular les prometen que harán un pago pero la realidad es que no pueden afrontar los gastos de este mes.

Les retallades també han arribat a aquesta associació ja que han passat de 25 a 13 professionals i han llevat serveis com el d’atenció domiciliària. Així lamenta que els malalts més depenents són els més afectats per les retallades, que de continuar, portaran a l’entitat al tancament.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/02/25/asociacion-esclerosis-multiple-denuncia-directa-cierre/747256.html

 TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

Los recortes también han llegado a esta asociación ya que han pasado de 25 a 13 profesionales y han quitado servicios como el de atención domiciliaria. Así lamenta que los enfermos más dependientes son los más afectados por los recortes, que de continuar, llevarán a la entidad al cierre.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2012/02/25/asociacion-esclerosis-multiple-denuncia-directa-cierre/747256.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content