La directora de l’Àrea de Negoci de Caixabank a Eivissa i Formentera, Belén Villalonga, va lliurar ahir al president de l’Associació de Voluntaris d’Ibiza, Richard Muñoz, un vehicle de transport adaptat.La directora del Área de Negocio de Caixabank en Ibiza y Formentera, Belén Villalonga, entregó ayer al presidente de la Associació de Voluntaris d´Ibiza, Richard Muñoz, un vehículo de transporte adaptado.

Contribueix així,  en la seva tasca solidària de l’Obra Social la Caixa . És una associació que es va crear el 2015 i ja ha participat en nombrosos projectes a les illes, com l’Eivissa Mitja Marató, la cursa de Passeig a Passeig, les jornades Mulla’t per l’esclerosi múltiple o campanyes de donació de sang.

Contribuiye así, en su labor solidaria de la Obra Social la Caixa. Es una asociación que se creó en 2015 y ya ha participado en numerosos proyectos en las islas, como la Ibiza Media Maratón, la carrera de Passeig a Passeig, las jornadas Mójate por la esclerosis múltiple o campañas de donación de sangre.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2016/06/23/associacio-voluntaris-deivissa-recibe-vehiculo/850253.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2016/06/23/associacio-voluntaris-deivissa-recibe-vehiculo/850253.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content