PAMPLONA, 30 (EUROPA PRESS) –

   L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Navarra (ADEMNA) ha atorgat el seu Premi anual al periodista navarresa Guillermo Nagore Frauca per “el seu esforç i compromís amb les persones diagnosticades d’Alzheimer demanant una política d’Estat sobre aquesta malaltia” .PAMPLONA, 30 Nov. (EUROPA PRESS) –

   La Asociación de Esclerosis Múltiple de Navarra (ADEMNA) ha otorgado su Premio anual al periodista navarra Guillermo Nagore Frauca por “su esfuerzo y compromiso con las personas diagnosticadas de Alzheimer pidiendo una política de Estado sobre esta enfermedad”.

Segons ha exposat l’Associació en un comunicat, el pròxim 14 de desembre celebrarà, a l’Hotel Puerta del Camino de Pamplona, ​​el Dia Nacional de l’Esclerosi Múltiple, un acte en el qual es lliurarà el premi al periodista pamplonès.

   ADEMNA ha destacat la “gesta” de Guillermo Nagore “recorrent el camí des de Santiago a Jerusalem” . “És un exemple d’implicació amb qui més necessitats presenten en la nostra societat” , ha afegit.

   L’Associació d’Esclerosi Múltiple instituir aquest premi l’any 2009 i amb ell pretén reconèixer anualment a aquelles persones i institucions que s’hagin caracteritzat pel seu suport a les persones amb discapacitat, les malalties neurodegeneratives o el moviment associatiu.

   Aquest any 2012 ADEMNA ha considerat mereixedor d’aquest guardó al periodista navarrès Guillermo Nagore per “el seu decidit suport a una causa com és la demanda d’una política d’Estat sobre l’Alzheimer, caminant des de Santiago a Jerusalem” . “En arribar a Pamplona vam tenir l’ocasió de rebre’l i acompanyar un tram del seu camí exemplificant d’aquesta manera la solidaritat de persones també afectades per la malaltia amb la causa que enarbora Guillermo Nagore “, ha exposat l’Associació.

   Segons la seva opinió, Nagore “està aconseguint a través del projecte ‘La memòria és el camí’ sensibilitzar i informar sobre la vivència i les necessitats d’un col · lectiu important de persones, acostant a la societat al coneixement d’un problema de transcendental importància, donant veu a les persones afectades “.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europapress.es/salud/asistencia-00670/noticia-navarra-asociacion-esclerosis-multiple-otorga-premio-anual-periodista-guillermo-nagore-frauca-20121130110242.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Según ha expuesto la Asociación en un comunicado, el próximo 14 de diciembre celebrará, en el Hotel Puerta del Camino de Pamplona, el Día Nacional de la Esclerosis Múltiple, un acto en el que se entregará el premio al periodista pamplonés.

   ADEMNA ha destacado la “hazaña” de Guillermo Nagore “recorriendo el camino desde Santiago a Jerusalén”. “Es un ejemplo de implicación con quienes más necesidades presentan en nuestra sociedad”, ha añadido.

   La Asociación de Esclerosis Múltiple instituyó este premio en el año 2009 y con él pretende reconocer anualmente a aquellas personas e instituciones que se hayan caracterizado por su apoyo a las personas con discapacidad, las enfermedades neurodegenerativas o el movimiento asociativo.

   Este año 2012 ADEMNA ha considerado merecedor de este galardón al periodista navarro Guillermo Nagore por “su decidido apoyo a una causa como es la demanda de una política de Estado sobre el Alzheimer, caminando desde Santiago a Jerusalén”. “A su llegada a Pamplona tuvimos la ocasión de recibirle y acompañarle un tramo de su camino ejemplarizando de esa manera la solidaridad de personas también afectadas por la enfermedad con la causa que enarbola Guillermo Nagore“, ha expuesto la Asociación.

   A su juicio, Nagore “está logrando a través del proyecto ‘La memoria es el camino’ sensibilizar e informar sobre la vivencia y las necesidades de un colectivo importante de personas, acercando a la sociedad al conocimiento de un problema de trascendental importancia, dando voz a las personas afectadas”.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europapress.es/salud/asistencia-00670/noticia-navarra-asociacion-esclerosis-multiple-otorga-premio-anual-periodista-guillermo-nagore-frauca-20121130110242.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut