• L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Bizkaia (ADEMBI) celebrarà aquest dissabte, 29 d’octubre, un concert solidari a Getxo, en què actuaran Bea ‘s Beat Jazz i The Associats.

L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Bizkaia (ADEMBI) celebrarà aquest dissabte, 29 d’octubre, un concert solidari a Getxo, en què actuaran Bea ‘s Beat Jazz i The Associats.

Segons ha informat l’associació biscaïna, el concert solidari en favor ADEMBI se celebrarà a l’Auditori Andrés Isasi de Getxo a partir de dos quarts de la tarda.

Beatriz Barruetabeña serà l’encarregada d’obrir la vetllada al capdavant del seu quartet de jazz, Bea ‘s Beat Jazz. Posteriorment, actuarà el grup The Associats, format per exmembres d’Itoiz i Shisha Pangma.

Les invitacions estan disponibles a través de totes dues formacions i en la recepció de l’escola de música Andrés Isasi. A més, es poden recollir el mateix dissabte a l’auditori, on també es podran realitzar donatius per contribuir amb la tasca de ADEMBI.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.lavanguardia.com/vida/20161025/411306956293/la-asociacion-de-esclerosis-multiple-de-bizkaia-celebra-este-sabado-un-concierto-solidario-en-getxo.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content