El proper dijous 25 d’Octubre a les 19:30 h La Casa dels Cargols acollirà la primera desfilada a benefici de l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló. L’Associació va ser creada l’any 2000 i aplega familiars, amics i persones afectades per la malaltia.El próximo jueves 25 de Octubre a las 19:30h La Casa de los Caracoles acogerá el primer desfile a beneficio de la Asociación de Esclerosis Múltiple de Castellón. La Asociación fue creada en el año 2000 y congrega a familiares, amigos y personas afectadas por la enfermedad.

L’Esclerosi múltiple és avui per desgràcia una malaltia que segueix sent una gran desconeguda. Els dos adjectius que poden qualificar la malaltia són que és degenerativa i que incideix en el sistema nerviós central. Els diagnòstics són entre l’etapa dels 20 i els 40 anys ia data d’avui no té cura.

La boutique Encarna Far i Vips Jeans, el saló de perruqueria Pentina Peñita Pentina i la perfumeria Fayos, la cantant Bàrbara Breva, la floristeria La Rosa Blanca i l’organitzador d’esdeveniments Roberto Regal, seran els encarregats de posar la moda en la desfilada.

L’entrada donatiu són 8 €, però també per a aquells que no puguin assistir a l’esdeveniment s’ha habilitat una fila zero amb el següent número de compte 2038 -6441-69-3000108387. Els assistents participaran en el sorteig d’un quadre de Paco Puig i unes làmines de Pere Ribera que han donat desinteressadament per contribuir amb la nostra causa.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.laplanaaldia.com/castello/noticias/73961/la-asociacion-de-esclerosis-multiple-de-castellon-organiza-el-primer-desfile-benefico

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

La Esclerosis múltiple es hoy por desgracia una enfermedad que sigue siendo una gran desconocida. Los dos adjetivos que pueden calificar la enfermedad son que es degenerativa y que incide en el sistema nervioso central. Los diagnósticos son entre la etapa de los 20 y los 40 años y a fecha de hoy no tiene cura.

La boutique Encarna Far y Vips Jeans, el salón de peluquería Peina Penita Peina y la perfumería Fayos, la cantante Bárbara Breva, la floristería La Rosa Blanca y el organizador de eventos Roberto Regal, serán los encargados de poner la moda en el desfile.

La entrada donativo son 8 €, pero también para aquellos que no puedan asistir al evento se ha habilitado una fila cero con el siguiente número de cuenta 2038-6441-69-3000108387. Los asistentes participaran en el sorteo de un cuadro de Paco Puig y unas láminas de Pere Ribera que han donado desinteresadamente para contribuir con nuestra causa.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.laplanaaldia.com/castello/noticias/73961/la-asociacion-de-esclerosis-multiple-de-castellon-organiza-el-primer-desfile-benefico

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut