L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Parla (APADEM), ha realitzat, per quart any consecutiu, la seva tradicional rasclet, instal · lant els llocs a la plaça de la Guàrdia Civil, on va acudir un nombrós grup de veïns que va poder fer-se amb algun dels objectes posats a la venda per l’entitat.La Asociación de Esclerosis Múltiple de Parla (APADEM), ha realizado, por cuarto año consecutivo, su tradicional rastrillo, instalando los puestos en la plaza de la Guardia Civil, a donde acudió un numeroso grupo de vecinos que pudo hacerse con alguno de los objetos puestos a la venta por la entidad.

També va visitar el rasclet el regidor de Desenvolupament Empresarial, Ángel Sánchez, que es va interessar per les activitats de l’associació i departir amb alguns dels seus membres. La recaptació de la venda d’articles servirà perquè l’associació continuï amb les seves tasques d’assessorament i informació a les persones que pateixen aquesta malaltia.

L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Parla (APADEM) es va formar l’any 2005 i la componen actualment 55 membres, la presidenta és Clara Estévez. Al llarg d’aquests anys l’entitat ha atès ciutadans de la ciutat i de localitats properes que pateixen aquesta malaltia, donant-los suport quant a informació i divulgació de la malaltia.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.sermadridsur.com/noticias/la-asociacion-de-esclerosis-multiple-de-parla-realiza-la-cuarta-edicion-de-su-rastrillo_28620/

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

También visitó el rastrillo el concejal de Desarrollo Empresarial, Ángel Sánchez, que se interesó por las actividades de la asociación y departió con algunos de sus miembros. La recaudación de la venta de artículos servirá para que la asociación continúe con sus labores de asesoramiento e información a las personas que padecen esta enfermedad.

La Asociación de Esclerosis Múltiple de Parla (APADEM) se formó en el año 2005 y la componen actualmente 55 miembros, cuya presidenta es Clara Estévez. A lo largo de estos años la entidad ha atendido a ciudadanos de la ciudad y de localidades cercanas que padecen esta enfermedad,  apoyándoles en cuanto a información y divulgación de la dolencia.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.sermadridsur.com/noticias/la-asociacion-de-esclerosis-multiple-de-parla-realiza-la-cuarta-edicion-de-su-rastrillo_28620/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content