L’Associació d’Esclerosi Múltiple de Cartagena i Comarca (EMACC) ha organitzat dues activitats en el municipi en suport als malalts que pateixen aquesta malaltia i als seus familiars. Ho fa amb motiu del dia internacional per la lluita contra aquesta malaltia.La Asociación de Esclerosis Múltiple de Cartagena y Comarca (EMACC) ha organizado dos actividades en el municipio en apoyo a los enfermos que padecen esta enfermedad y a sus familiares. Lo hace con motivo del día internacional por la lucha contra esta enfermedad.

Els diners recaptats en aquestes iniciatives serà invertit en el manteniment dels serveis de Neuropsicologia, Fisioteràpia i Rehabilitació i Atenció Social que presta l’associació a aquest col·lectiu.

El primer dels actes serà el dimecres, 30 de maig, amb la col·locació de taules informatives i recollida de fons en el Tall Inglés i Carrefour del Passeig Alfonso XIII. El divendres, 1 de juny, tindrà lloc un sopar benèfic en el Club d’Oficials de Cartagena.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.laverdad.es/murcia/v/20120518/cartagena/asociacion-esclerosis-multiple-pide-20120518.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.apertium.org/index.php?id=translatetext

El dinero recaudado en estas iniciativas será invertido en el mantenimiento de los servicios de Neuropsicología, Fisioterapia y Rehabilitación y Atención Social que presta la asociación a este colectivo.

 El primero de los actos será el miércoles, 30 de mayo, con la colocación de mesas informativas y recogida de fondos en el Corte Inglés y Carrefour del Paseo Alfonso XIII. El viernes, 1 de junio, tendrá lugar una cena benéfica en el Club de Oficiales de Cartagena.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.laverdad.es/murcia/v/20120518/cartagena/asociacion-esclerosis-multiple-pide-20120518.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content