Un any més, l’associació d’Esclerosi Múltiple de Guadalajara organitza el seu rasclet benèfic amb motiu del Nadal. L’objectiu és aconseguir fons amb els quals seguir sustentant les activitats i serveis que proporcionen des de l’associació. Estarà obert els dies 19, 20 i 21 de desembre, al Centre Sant Josep. A més, Maria Narro estarà signant exemplars de la seva novel “Les paraules del vent” el dia 19.  Un año más, la asociación de Esclerosis Múltiple de Guadalajara organiza su rastrillo benéfico con motivo de la Navidad. El objetivo es conseguir fondos con los que seguir sustentando las actividades y servicios que proporcionan desde la asociación. Estará abierto los días 19, 20 y 21 de diciembre, en el Centro San José. Además, María Narro estará firmando ejemplares de su novela “Las palabras del viento” el día 19.

La nova obra de Narro es vendrà al rastell amb un preu especial, tindran un 20% de descompte, tant el dia 19 al matí com el 21 a la tarda, dies en què l’autora anirà a signar els exemplars que adquireixin les persones interessades en conèixer aquesta història ambientada a Sigüenza.

 Al rastrillo, es podran adquirir tot tipus de regals ia un preu molt assequible, ja que, es podran comprar coses des d’1 euros. Els objectes han estat donats per nombrosos establiments de Guadalajara.

Roba, joguines, complements, regals … bombons. A més, el dia de la inauguració, el ​​dimecres 19, a la tarda, acudirà la rondalla d’Aranzueque per cantar nadales i animar els assistents que acudeixin a col · laborar amb l’Associació d’Esclerosi Múltiple.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE

http://www.guadaque.com/noticias/sociedad/31541-la-asociacion-de-esclerosis-multiple-abre-su-mercadillo-solidario-con-la-firma-del-libro-de-maria-narro.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

La nueva obra de Narro se venderá en el rastrillo con un precio especial, tendrán un 20% de descuento, tanto el día 19 por la mañana como el 21 por la tarde, días en que la autora acudirá a firmar los ejemplares que adquieran las personas interesadas en conocer esta historia ambientada en Sigüenza.

En el rastrillo, se podrán adquirir todo tipo de regalos y a un precio muy asequible, ya que, se podrán comprar cosas desde 1 euros. Los objetos han sido donados por numerosos establecimientos de Guadalajara.

Ropa, juguetes, complementos, regalos… bombones. Además, el día de la inauguración, el miércoles 19, por la tarde, acudirá la rondalla de Aranzueque para cantar villancicos y animar a los asistentes que acudan a colaborar con la Asociación de Esclerosis Múltiple.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.guadaque.com/noticias/sociedad/31541-la-asociacion-de-esclerosis-multiple-abre-su-mercadillo-solidario-con-la-firma-del-libro-de-maria-narro.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content