Amb la col · laboració dels jugadors de la UD Las Palmas, l’acte es va celebrar aquest dijous a l’auditori de Les Terrasses.Con la colaboración de los jugadores de la UD Las Palmas, el acto se celebró este jueves en el auditorio de Las Terrazas

Telde. – L’auditori del centre comercial Les Terrasses va acollir aquesta tarda-nit la presentació del Calendari Solidari 2013 a favor de l’Associació Provincial d’Esclerosi Múltiple (APEM). Per aquesta ocasió els jugadors de la UD Las Palmas s’han descobert el seu tors per fer un almanac atrevit i cridaner.

 Aquest gest solidari ha estat possible gràcies a la col · laboració de tota la plantilla professional i cos tècnic de la UD Las Palmas.

 En l’acte es dierion a conèixer tots els detalls de l’elaboració i venda de l’anuari (donatiu 5 euros), les fotografies han estat realitzades per Pablo Béglez, amb la producció de Pop House. El disseny i la maquetació és obra de Azulflojo, mentre que la impressió dels almanacs ha anat a càrrec de Linca Canàries.

 A la presentació van assistir Lili Quintana, presidenta de l’Associació Provincial d’Esclerosi Múltiple (APEM), Carlos Fita, gerent del CC Les Terrasses, Patricio Viñayo, director general de la UD Las Palmas, i Laura Medina, reina del Carnaval 2012 de la capital Gran Canària

 L’esdeveniment va tenir com a conductor el presentador Roberto Herrera i s’hi va projectar el making of que resumeix en tres minuts i mig l’elaboració d’aquest anuari benèfic 2013.

 Al final d’acte es van sortejar entre les persones que han adquirit el calendari 10 pilotes de la marca Hummel signats per tots els jugadors de la plantilla.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.teldeactualidad.com/noticia/sociedad/2012/11/15/5097.html

 

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Telde.- El auditorio del centro comercial Las Terrazas acogió esta tarde-noche la presentación del Calendario Solidario 2013 a favor de la Asociación Provincial de Esclerosis Múltiple (APEM). Para esta ocasión los jugadores de la UD Las Palmas se han descubierto su torso para realizar un almanaque atrevido y llamativo.

  Este gesto solidario ha sido posible gracias a la colaboración de toda la plantilla profesional y cuerpo técnico de la UD Las Palmas.

 En el acto se dierion a conocer todos los detalles de la elaboración y venta del anuario (donativo 5 euros), cuyas fotografías han sido realizadas por Pablo Béglez, con la producción de Pop House. El diseño y la maquetación es obra de Azulflojo, mientra que la impresión de los almanaques ha corrido a cargo de Linca Canarias.

 A la presentación asistieron Lili Quintana, presidenta de la Asociación Provincial de Esclerosis Múltiple (APEM), Carlos Fita, gerente del CC Las Terrazas, Patricio Viñayo, director general de la UD Las Palmas, y Laura Medina, reina del Carnaval 2012 de la capital grancanaria

El evento tuvo como conductor al presentador Roberto Herrera y en el mismo se proyectó el making of que resume en tres minutos y medio la elaboración de este anuario benéfico 2013.

 Al final de acto se sortearon entre las personas que han adquirido el calendario diez balones de la marca Hummel firmados por todos los jugadores de la plantilla.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.teldeactualidad.com/noticia/sociedad/2012/11/15/5097.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content