La firma catalana es traslladarà als EUA si no troba fons a Espanya.La firma catalana se trasladará a EEUU si no encuentra fondos en España.

Bionure ha iniciat una ronda de finançament per obtenir fins a set milions d’euros per arribar el 2016 als assaigs clínics en humans (fase II) dels seus fàrmacs per a la esclerosi múltiple i el glaucoma . Arribats a aquest punt, volen donar l’últim salt i vendre’ls a una farmacèutica amb musculatura suficient per als assajos massius i la comercialització, explica Albert Zamora , director general de la companyia amb seu a Barcelona.

Els seus productes té un tret únic: “un component amb acció neuroprotectiva que val per als afectats per l’esclerosi múltiple o el glaucoma i qualsevol malalties neurodegenerativa”, com el Parkinson o l’Alzheimer, afirma. A més de ser el primer fàrmac amb aquests trets és un negoci potencial elevat, “que ens trauran de les mans”, fa broma.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.elperiodico.com/es/noticias/economia/lempresa-biotecnologica-bionure-busca-set-milions-per-farmac-2301912

TRADUÏT AUTOMÀTICAMENT PER:
LA BARRA DE GOOGLE

Bionure ha iniciado una ronda de financiación para obtener hasta siete millones de euros para llegar en el 2016 a los ensayos clínicos en humanos (fase II) de sus fármacos para la esclerosis múltiple y el glaucoma. Llegados a ese punto, quieren dar el último salto y venderlos a una farmacéutica con musculatura suficiente para los ensayos masivos y la comercialización, explica Albert Zamora, director general de la compañía con sede en Barcelona.

 Sus productos tiene un rasgo único: “un componente con acción neuroprotectiva que vale para los afectados por la esclerosis múltiple o el glaucoma y cualquier enfermedades neurodegenerativa”, como el párkinson o el alzhéimer, afirma. Además de ser el primer fármaco con estos rasgos es un negocio potencial elevado, “que nos quitarán de las manos”, bromea.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.elperiodico.com/es/noticias/economia/lempresa-biotecnologica-bionure-busca-set-milions-per-farmac-2301912

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content