En un article publicat en la revista Neurology s’ha demostrat que les altes dosis de vitamina D no són eficaces per reduir les lesions en pacients amb esclerosi múltiple. En un artículo publicado en la revista Neurology se ha demostrado que las altas dosis de vitamina D no son eficaces para reducir las lesiones en pacientes con esclerosis múltiple.

L’estudi va incloure a 23 persones amb esclerosi múltiple recidivante-remitent. Tots els pacients van rebre dosis baixes de vitamina D2, 1.000 UI per dia. La meitat dels participants també van rebre altes dosis de vitamina D2 per elevar els seus nivells en sang de 25-hidroxivitamina D de 130 a 175 nm. La resta dels pacients van rebre una dosi alta de placebo.

Els investigadors van realitzar ressonància magnètica cerebral en condicions basals i després de 4, 5, i 6 mesos de tractament. Els criteris de valoració primaris van ser el nombre acumulatiu de noves lesions realçades amb gadolini i el canvi en el volum total de les lesionis T2.

Els principals criteris de valoració de ressonància magnètica no van anar significativament diferents entre els 2 grups. No obstant això, sí que es van observar diferències en les variables secundàries de la puntuació de la Expanded Disability Status Scale i en les recaigudes.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.revneurol.com/sec/RSS/noticiaImprimir.php?id=3171

 

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

EL estudio incluyó a 23 personas con esclerosis múltiple recidivante-remitente. Todos los pacientes recibieron dosis bajas de vitamina D2, 1.000 UI por día. La mitad de los participantes también recibieron altas dosis de vitamina D2 para elevar sus niveles en sangre de 25-hidroxivitamina D de 130 a 175 nm. El resto de los pacientes recibieron una dosis alta de placebo.

Los investigadores realizaron resonancia magnética cerebral en condiciones basales y después de 4, 5, y 6 meses de tratamiento. Los criterios de valoración primarios fueron el número acumulativo de nuevas lesiones realzadas con gadolinio y el cambio en el volumen total de las lesiones T2.

Los principales criterios de valoración de resonancia magnética no fueron significativamente diferentes entre los 2 grupos. Sin embargo, sí que se observaron diferencias en las variables secundarias de la puntuación de la Expanded Disability Status Scale y en las recaídas.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.revneurol.com/sec/RSS/noticiaImprimir.php?id=3171

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut