Un accident de trànsit la va deixar paraplègica amb tan sols 17 anys, però Chelsie Hill no va permetre que la seva discapacitat l’apartés del seu somni de ser ballarina. Quan els metges la van informar que no podria tornar a caminar, la seva resposta va ser rotunda: “Oblida’t de caminar, jo vull ballar”.Un accidente de tráfico la dejó parapléjica con tan solo 17 años, pero Chelsie Hill no permitió que su discapacidad la apartase de su sueño de ser bailarina. Cuando los médicos la informaron de que no podría volver a caminar, su respuesta fue rotunda: “Olvídate de caminar, yo quiero bailar”.

Fidel a la seva promesa, pocs mesos després d’abandonar l’hospital Chelsie va decidir acudir a classes de ball en cadira de rodes, fins que va donar el pas de muntar el seu propi equip de ball. Gràcies a les seves classes, Chelsie no només va fer realitat el seu somni de dedicar-se a la dansa, sinó que ajuda a altres dones en la mateixa situació a sortir de la seva zona de confort ia utilitzar el ball com a teràpia.

A més, Chelsie s’ha implicat en múltiples projectes a través de la seva fundació, Walk & Roll , que busca combatre prejudicis i convidar a persones amb discapacitat a afrontar la vida amb una actitud positiva ia perseguir les seves metes. “Convertir les limitacions en oportunitats”, diu el lema de la fundació de Chelsie, que ha recorregut multitud de escoles a Estats Units per recordar als adolescents els perills de conduir sota els efectes de l’alcohol.

En el futur, Chelsie i les seves companyes d’equip seguiran ballant, demostrant que les barreres estan per trencar-se i que el ball és per a tot el que l’hi proposa.

Fiel a su promesa, pocos meses después de abandonar el hospital Chelsie decidió acudir a clases de baile en silla de ruedas, hasta que dio el paso de montar su propio equipo de baile. Gracias a sus clases, Chelsie no solo hizo realidad su sueño de dedicarse a la danza, sino que ayuda a otras mujeres en su misma situación a salir de su zona de confort y a utilizar el baile como terapia.

Además, Chelsie se ha implicado en múltiples proyectos a través de su fundación,Walk&Roll, que busca combatir prejuicios e invitar a personas con discapacidad a afrontar la vida con una actitud positiva y a perseguir sus metas. “Convertir las limitaciones en oportunidades”, dice el lema de la fundación de Chelsie, que ha recorrido multitud de colegios en Estados Unidos para recordar a los adolescentes los peligros de conducir bajo los efectos del alcohol.

En el futuro, Chelsie y sus compañeras de equipo seguirán bailando, demostrando que las barreras están para romperse y que el baile es para todo el que se lo propone.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.huffingtonpost.es/2016/08/02/baile-en-silla-de-ruedas-_n_11294388.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME


 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.huffingtonpost.es/2016/08/02/baile-en-silla-de-ruedas-_n_11294388.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content