L’hospital de Torrecárdenas acollirà aquesta trobada informativa i formatiu que arriba a la seva XIV edició  El hospital de Torrecárdenas acogerá este encuentro informativo y formativo que llega a su XIV edición

ALMERIA.- El 12 de novembre, el saló d’actes del Complex Hospitalari de Torrecárdenas acollirà les Jornades mèdiques sobre Esclerosi Múltiple, organitzades per AEMA (l’Associació d’Esclerosi Múltiple d’Almeria), entitat membre de FAAM (Federació D’Almeria d’Associacions de Persones amb Discapacitat).

Una activitat subvencionada per la Conselleria de Salut de la Junta d’Andalusia que aquest any arriba a la seva edició número catorze amb l’objectiu de facilitar tot tipus de formació i informació sobre aquesta malaltia tant a afectats com als seus familiars. “Volem ampliar els coneixements sobre la medicació actual i que se’ns resolguin com a pacients i afectats, totes les inquietuds que ens van sorgint” explica Isabel Martínez, Presidenta de AEMA. Per això des de l’Associació han explicat per a aquesta trobada amb especialistes sanitaris experts en tractaments i teràpies per a aquesta malaltia, com és el cas de les Doctores Sandra Giacometti i Lucía García, ambdues del servei de Neurologia de l’Hospital Carlos Hagi de Màlaga, els qui traslladaran en les seves ponències els últims tractaments i la teràpia cel·lular.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurològica que afecta al sistema nerviós central (cervell i medul·la espinal), no és mortal, no és contagiosa i no és hereditària. Després del diagnòstic juga un paper molt important la informació en tots els nivells, per això AEMA dirigeix les jornades no només als afectats sinó també a les seves famílies, i els sanitaris de totes les especialitats.
L’ATS Magdalena Martínez de la secció de Neurologia de Torrecárdenas explicarà en la seva intervenció quina s’ha de fer després del diagnòstic d’aquesta malaltia.

L’assistència i participació en les jornades mèdiques sobre Esclerosi Múltiple és totalment gratuïta, es permetrà l’entrada fins a completar aforament.

Una any més AEMA agraeix als seus patrocinadors que hagin recolzat la iniciativa de les jornades, entitats com l’Institut de Neurociencias, MERCK, els Hospitals de Torrecárdenas i Carlos Hi hagi, FAAM, el Gabinet òptic Egea i l’Ortopèdia Tècnica Mediterraneo. 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.teleprensa.es/almeria-noticia-329723-aema-debatir-sobre-los-nuevos-estudios-mdicos-en-esclerosis-mltiple.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

ALMERÍA.- El 12 de noviembre, el salón de actos del Complejo Hospitalario de Torrecárdenas acogerá las Jornadas médicas sobre Esclerosis Múltiple, organizadas por AEMA (la Asociación de Esclerosis Múltiple de Almería), entidad miembro de FAAM (Federación Almeriense de Asociaciones de Personas con Discapacidad).

Una actividad subvencionada por la Consejería de Salud de la Junta de Andalucía que este año llega a su edición número catorce con el objetivo de facilitar todo tipo de formación e información sobre esta enfermedad tanto a afectados como a sus familiares. “Queremos ampliar los conocimientos sobre la medicación actual y que se nos resuelvan como pacientes y afectados, todas las inquietudes que nos van surgiendo” explica Isabel Martínez, Presidenta de AEMA. Por ello desde la Asociación han contado para este encuentro con especialistas sanitarios expertos en tratamientos y terapias para esta enfermedad, como es el caso de las Doctoras Sandra Giacometti y Lucía García, ambas del servicio de Neurología del Hospital Carlos Haya de Málaga, quienes trasladarán en sus ponencias los últimos tratamientos y la terapia celular.

La Esclerosis Múltiple es una enfermedad neurológica que afecta al sistema nervioso central (cerebro y médula espinal), no es mortal, no es contagiosa y no es hereditaria. Tras el diagnóstico juega un papel muy importante la información en todos los niveles, por ello AEMA dirige las jornadas no sólo a los afectados sino también a sus familias, y los sanitarios de todas las especialidades.La ATS Magdalena Martínez de la sección de Neurología de Torrecárdenas explicará en su intervención qué se debe hacer tras el diagnóstico de esta enfermedad.

La asistencia y participación en las jornadas médicas sobre Esclerosis Múltiple es totalmente gratuita, se permitirá la entrada hasta completar aforo.

Una año más AEMA agradece a sus patrocinadores que hayan apoyado la iniciativa de las jornadas, entidades como el Instituto de Neurociencias, MERCK, los Hospitales de Torrecárdenas y Carlos Haya, FAAM, el Gabinete óptico Egea y la Ortopedia Técnica Mediterráneo.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

 http://www.teleprensa.es/almeria-noticia-329723-aema-debatir-sobre-los-nuevos-estudios-mdicos-en-esclerosis-mltiple.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content