El Banc de Teixits Neurològics de l’Institut de Neurociencias de Castella i Lleó, en col·laboració amb l’Associació Val·lisoletana d’Esclerosi Múltiple (AVEM), organitza aquest dimarts un acte informatiu que, sota el títol ‘Donar el Cerebro hoy para poder Curar Mañana’ aprofundirà en la importància de la donació de teixit cerebral.

  El Banco de Tejidos Neurológicos del Instituto de Neurociencias de Castilla y León, en  colaboración con la Asociación Vallisoletana de Esclerosis Múltiple (AVEM), organiza este martes un acto informativo que, bajo el título ‘Donar el Cerebro hoy para poder Curar Mañana’, ahondará en la importancia de la donación de tejido cerebral.

Segons van informar a Europa Press fonts de l’organització, l’acte informatiu se celebrarà a partir de les 18.00 hores en els salons de l’Obra Social Cajacírculo en la calli Rastre i busca informar a les persones amb malalties neurodegenerativas com l’Alzheimer, el Parkinson o Esclerosi Múltiple, i a la població en general, de la importància de la donació de teixit cerebral.

Així mateix, se’ls explicarà què és el Banc de Teixit Cerebral i la importància del mateix “més encara tenint en compte que solament hi ha set al nostre país i un d’ells està situat en la Comunitat”.

L’acte comptarà amb la presència d’Alberto Rave, patólogo i especialista en aquest tema i que ha col·laborat en l’engegada de diversos bancs de teixits a Espanya.

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:

http://www.europapress.es/castilla-y-leon/noticia-instituto-neurociencias-cyl-organiza-manana-acto-importancia-donacion-tejido-cerebral-20111107104715.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
http://www.softcatala.org/traductor

   Según informaron a Europa Press fuentes de la organización, el acto informativo se celebrará a partir de las 18.00 horas en los salones de la Obra Social Cajacírculo en la calle Rastro y busca informar a las personas con enfermedades neurodegenerativas como el Alzheimer, el Parkinson o Esclerosis Múltiple, y a la población en general, de la importancia de la donación de tejido cerebral.

   Asimismo, se les explicará qué es el Banco de Tejido Cerebral y la importancia del mismo “más aún teniendo en cuenta que solo hay siete en nuestro país y uno de ellos está ubicado en la Comunidad”.

   El acto contará con la presencia de Alberto Rábano, patólogo y especialista en este tema y que ha colaborado en la puesta en marcha de diversos bancos de tejidos en España.

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAÍDA DE:

http://www.europapress.es/castilla-y-leon/noticia-instituto-neurociencias-cyl-organiza-manana-acto-importancia-donacion-tejido-cerebral-20111107104715.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content