L’Obra Social ‘la Caixa’ col·laborarà en la contractació d’un fisioterapeuta per a afectats extremenys per esclerosi múltiple, a través de les seus a Càceres, Mèrida i Don Benito de l’associació regional d’afectats per aquesta malaltia.La Obra Social ‘la Caixa’ colaborará en la contratación de un fisioterapeuta para afectados extremeños por esclerosis múltiple, a través de las sedes en Cáceres, Mérida y Don Benito de la asociación regional de afectados por dicha enfermedad.

A aquesta actuació l’Obra Social “la Caixa” ha destinat un ajut de 6.500 euros, i s’estima que un total de 47 persones afectades per l’esclerosi múltiple són les beneficiàries.
La iniciativa forma part del projecte denominat “Fisioterapeando amb l’Esclerosi Múltiple”, segons informa en nota de premsa l’associació regional d’afectats per aquesta malaltia.

El suport de ‘la Caixa’ evidència, a més, el seu “compromís” amb Extremadura, amb les associacions sense ànim de lucre i amb la “prosperitat de la seva gent”, conclou l’associació.

A esta actuación la Obra Social “la Caixa”ha destinado una ayuda de 6.500 euros, y se estima que un total de 47 personas afectadas por la esclerosis múltiple son las beneficiarias.
La iniciativa forma parte del proyecto denominado “Fisioterapeando con la Esclerosis Múltiple”, según informa en nota de prensa la asociación regional de afectados por dicha enfermedad.

El apoyo de ‘la Caixa’ evidencia, además, su “compromiso” con Extremadura, con las asociaciones sin ánimo de lucro y con la “prosperidad de su gente”, concluye la asociación.

 

INFORMACIÓ ORIGINAL EXTRETA DE:
http://www.europapress.es/epsocial/obra-social/noticia-obra-social-caixa-colabora-contratacion-fisioterapeuta-afectados-esclerosis-20160503183857.html

TRADUÏT AUTOMÁTICAMENT PER:
GOOGLE CHROME

 

 

INFORMACIÓN ORIGINAL EXTRAIDA DE:
http://www.europapress.es/epsocial/obra-social/noticia-obra-social-caixa-colabora-contratacion-fisioterapeuta-afectados-esclerosis-20160503183857.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content